Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy występuje problem w dniu dzisiejszym z komunikacją. Dostaje powiadomienia o zamówieniach @, a nie ma ich do realizacji na stronie anie w inpost.
Mam to samo...
jeden post wyżej ktoś zgłasza podobny problem 🤔 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja mam inny przypadek. Na allegro w zamówieniach jest opłacone zamówienie. Wygenerowałam etykietę , załączyłam dowód wpłaty, paczkę nadałam. Wychodzę z zamówień, ukazuje się to samo zamówienie które właśnie skończyłam jako nowe. Brak załączonego paragonu, brak numeru listu itd. dopiero numer listu w szczegółach ... Zamówienie zrealizowane i wysłane ale wisi cały czas jako nowe 😄
Mam to samo
Witam. Dostaje powiadomienia na maila że towar kupiony i zapłacony a w zamówieniach na Allegro nie ma po nich śladu nie ma możliwości wydruku listów przewozowych
to na pewno maile od Allegro, a nie scam? Zgadza się adres email nadawcy, numer oferty? Oferta o tym samym numerze jest aktywna z tą samą ilością?
U nas też był problem z jednym zamówieniem, którego nie było w systemie, a było na mailu, ale to jeden przypadek przez parę lat - i po zgłoszeniu na czacie został od razu ten błąd naprawiony.
jeden post niżej ktoś zgłasza podobny problem 🤔 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
u mnie to samo
są
Mam to samo co w takiej sytuacji?
mam ten sam problem ;/
edit: już się zaktualizowały zamówienia
@skokwbok22 czy problem dotyczy tylko zamówień z metodą dostawy InPost? Wskaż proszę numery przykładowych zamówień.
Nie ma żadnych zamówień na Allegro, przychodzą tylko powiadomienia na email o sprzedaży.
Przykładowe zamówienie nr:
b21e0e70-2adc-11ee-967e-51312cf7adc2
U mnie to samo.
Przykładowe zamówienie: e2aeeaf0-2adc-11ee-b99f-59802035bf9a
Na maila przychodzą tylko wiadomości, a w zamówieniach NIC.
CO się dzieje?
Sprawdźcie teraz, u mnie już jest okej. UFF
Wszystko już działa.
@skokwbok22 Bardzo mi przykro. Mieliśmy chwilowe opóźnienia systemowe, ale już wszystko działa poprawnie. 🙂
Dokładnie ewidentnie jest problem. Przed momentem obiecałem wysłanie klientowi przesyłki jeszce dzisiejszego dnia w mailach otrzymałem informację o zakupie i opłaceniu zamówienia niestety na allegro brak nie widać złożonego zamówienia....i nie mozna wypisac etykiety do nadania.