Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zamówił do paczkomatu inpost, a system traktuje to jako allegro one. Nie jestem w stanie wygenerować etykiety i nadać paczki. Co robić?
Coś niezwykłego, na dobre zamówienie patrzysz?: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@slowczas Na pewno chodzi o to zamówienie z 26 lipca? Gdzie widzisz opcję nadania przez Allegro One? Prześlij proszę zrzut ekranu.
"Możesz mieć problemy z nadawaniem przesyłek Allegro One."
Taki komunikat wyskakuje, gdy chcę wygenerować etykietę.
Tak to jest ta transakcja, klient z dużym opóźnieniem opłacił transakcję, a ja dopiero dzisiaj mogłam wysłać paczkę i się nie udało.
@slowczas To wygląda na automatyczny komunikat, który nie powinien mieć wpływu na możliwość nadania przesyłki.
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - miasto" zawiera błędne dane: Miasto odbiorcy jest nieprawidłowe
Pojawia jeszcze się taka informacja jak poniżej:
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - miasto" zawiera błędne dane: Miasto odbiorcy jest nieprawidłowe
@slowczas podczas próby nadania edytuj proszę nazwę miejscowości odbiorcy z "Chrzypsko Wlk." na "Chrzypsko Wielkie" i daj tutaj znać, czy to pomogło.
Zmieniłam, to co związane z paczkomatem, natomiast nie mam możliwości zmiany danych kupującego
@slowczas dziękuję za ten zrzut. Co się dzieje, gdy klikniesz w "zmień" w polu Odbiorca?
Teraz się udało.. ufff
Dziękuję bardzo za pomoc.
@slowczas cieszę się, że się udało i polecamy się na przyszłość 🙂
Są problemy z nadaniem Allegro One, stąd komunikat, ale nie ma wpływu na pozostałych przewoźników.