anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zamówienie złożone po naszej godzinie składania zamówień pokazuje jako wysyłka dzisiaj dla DPD

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

Zamówienie złożone o 11:53 pokazuje czas wysyłki do poniedziałku dzisiaj a961cfd0-8c99-11f0-bf15-816520a36310 Allegro One Box DPD, u nas mamy wyłączone dostawy szybsze niż deklarowane a godziny dla kurierów poza Inpost to 10:00, mogę prosić o wyjaśnienie? Kurier właśnie zabrał nam paczki z DPD niedawno i teraz lecę gdzieś do żabki z tym

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@pwhydromet zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@pwhydromet czas wysyłki masz ustawiony zgodnie ze swoja deklaracja, jeden dzień. Czyli do jutra do konca dnia.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

No tak, to w takim razie dla jednodniowych będzie pokazywać szybszy czas nie ważne od godzin dla metod dostawy? Zamówienie z DPD po godzinie 10 powinno chyba tak czy tak pokazywać z czasem wysyłki do wtorku a mam wysyłka pon. i przewidywana dostawa wtorek, jak w takim wypadku widzi do klient ze swojej strony?

"czas wysyłki masz ustawiony zgodnie ze swoja deklaracja, jeden dzień. Czyli do jutra do konca dnia." - tylko właśnie ja to widzę jak czas na wysłanie do 8 września

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@pwhydromet przeanalizowałam Twoją sytuację i już wyjaśniam. Przy wyświetlaniu przewidywanego czasu dostawy, bierzemy pod uwagę Twoje wcześniejsze realizacje zamówień. W Twoim przypadku nadajesz zamówienia szybciej, niż deklarujesz - dlatego wyświetlamy szybszy przewidywany czas dostawy. 

Dla tego zamówienia a961cfd0-8c99-11f0-bf15-816520a36310, masz deklarowaną wysyłkę 1 dzień - czyli czas na nadanie paczki masz do 9 września. Data, którą widzisz na 8 września, to sugerowana przez nas, aby przesyłka dotarła do klienta zgodnie z przewidywaną datą dostawy. Jednak do jakości Twojej sprzedaży, bierzemy pod uwagę Twoją deklarację. 😊

Widzę, że nie masz zweryfikowanych godzin dla dostaw Allegro One Box. Możesz to ustawić w tej zakładce. Dodatkowo, jeśli będziesz nadawał przesyłki zgodnie ze swoją deklaracją, unikniesz wyświetlania szybszej przewidywanej dostawy. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

Dobra, codziennie się człowiek czegoś uczy nowego, to klient w tym wypadku widzi to samo co ja czy deklarowany czas?

Co do One Box to moglibyśmy poznać może godziny graniczne dla Zamościa dla podjazdów oraz automatu?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@pwhydromet godziny graniczne dla Allegro One możecie sprawdzić na tej stronie, podając swój kod pocztowy. 😊

Klientowi wyświetlamy przewidywany czas dostawy w szczegółach zamówienia, natomiast informacja o deklaracji sprzedającego jest widoczna na stronie oferty w zakładce "dostawa". 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów