Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kilka dni temu straciłem powiadomienia z aplikacji Sprzedaż Allegro o nowej sprzedaży.
Bardzo miły dźwięk kasy dotychczas informował mnie o wpływającym zamówieniu.
Nagle wszystko ucichło i znikły wszelkie powiadomienia.
Testowałem błąd na różnych telefonach, na takich gdzie owa aplikacja nigdy nie była instalowana, system iOS.
Czy ktoś z Was boryka się z podobnym problemem i może coś doradzić?
Pozdrawiam,
Michał.
@empix_sklep Mnie też nie przychodzą powiadomienia. Próbowałam odinstalować apkę, zmienić ustawienia powiadomień ale nic nie pomaga... Jak był dźwięk, to czułam się jak bogacz! 😄
@Janirka dokładnie o te same uczucie mi chodzi 🙂
Być może znajdzie się ktoś, kto będzie wiedział jak to naprawić.
No u mnie to samo, czyli to coś z aplikacją, może wkońcu ktoś to naprawi, bo ja od miesiąca ciągle wyłączam i włączam telefon i powiadomienia i nic 😕
Od 17 czerwca Allegro na messengerze informuje mnie, że pracują nad rozwiązaniem.
Słabo jakoś im to wychodzi.
😞
@empix_sklep
@Janirka
@Ksenusiek
Patrząc na tego posta https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/aplikacja-sprzeda%C5%BC/m-p/53273/highligh... to nie wiem czy to poprawią.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Ja również na czacie dostałam informacje że nie wiadomo kiedy to naprawia super
Nie wiem w jaki celu to w ogóle zepsuli 🤔
@empix_sklep @Ksenusiek Potwierdzam informacje zarwarte wątku, który wskazał @Knowhere - nie będziemy już rozwijać aplikacji sprzedażowej. Niestety wiąże się to również z tym, że obecnie występujące niedogodności nie zostaną usunięte.
Witam @nat_not tu nie chodzi o rozwój, aplikacja działała prawidłowo, nagle ktoś ją zepsuł. Tu wystarczy przywrócić funkcjonalność powiadomień, których nie trzeba rozwijać i wkładać w nią pracy, ale po prostu uruchomić z powrotem.
Chyba, że ktoś specjalnie to wyłączył, aby jej nie używać??
Pozdrawiam,
Michał.
Szkoda, bo aplikacja była naprawdę bardzo pomocna...
Dzisiaj o 11.09 usłyszałem ten "miodny" dźwięk. Czyżby ktoś przywrócił funkcjonalność dźwięku powiadomień na iOS?
Pozdrawiam,
Michał.
Chyba stwierdzili że lepiej naprawić niż słuchać naszych skarg 😄 tak też dzisiaj to usłyszałam 😄
Jestem nowym sprzedawcą u mnie działała tydzień i po tygodniu cisza.
Jest to bardzo słabe
Z jednej strony allegro chce, żeby sprzedawca szybko wysyłał towar, a z drugiej mają problem z prostą funkcją w aplikacji
Czyli celowo było wyłączone i czekano na reakcję.
Witam, od kilku dni mam ten sam problem. Powiadomienia całkowicie ucichły a były dość pomocne. Wiadomo może czy błąd zostanie naprawiony ?
U mnie to samo 😞
bez tych powiadomień to aplikacja do niczego się już nie nadaje
@zawada26 powiadomień w aplikacji już nie będzie🙂 Zostałeś uwiązany do komputera, żeby pracować ku chwale Allegro, a nie marnować czas na inne sprawy🙂