anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie konta art 2.12 mimo weryfikacji kilka dni temu..

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Witam, kilka dni temu przesłałem do was zdjęcia dowodu wraz z produktami, sprzedałem 5 produktów, zostały wysłane natychmiast, kupujący otrzymali produkty, nie mam żadnych negatywnych opinii, a mimo to dostałem od was takiego maila.

Zawiesiliśmy Twoje konto z powodu naruszenia naruszenie przez Ciebie zasad obowiązujących w serwisie Allegro. Podstawą naszych działań jest art. 2.12 
Regulaminu Allegro.

Napisałem do was wiadomość wczoraj, a mimo to zero odpowiedzi, jest wysoki sezon na produkt, który oferuję, dlaczego moje konto zostało zawieszone, czy mogę porozmawiać z wami telefonicznie? 

Czy ktoś miał podobnie?

oznacz moderatorów
32 ODPOWIEDZI 32

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Nosidło torba do drzewa za 45zl 🤣

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

To musisz tę drogę przebyć od nowa 

oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Jeśli tak jest z każdym produktem to jest dramat, jak ktoś ma konto firmowe to za każdym razem, gdy wystawia produkt to mu blokują konto? W takim razie jak działają te konta co na raz wystawiają tys aukcji z tych programów co reklamują dropshiping? Porażka po całości, chciałem sam spróbować trochę posprzedawać i od nowego roku zacząć działalność, ale póki co coraz bardziej mnie zniechęca ta szopka niż zachęca do e-commerce 

@w_kiwi @Sa_nova 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

W commerce jest ok nie porzucaj tego

ale nie opieraj wszystkiego na allegro tylko rozwijaj rozne kanaly

ja myślę że to kwestia może 2 lat i i tak będziesz uciekać z allegro bo samo allegro na to pracuje 

oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#

wszystko niby spoko, ale kolejny dzień bez odpowiedzi allegro jest katastrofą.. 

oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@DavexShop Widzę, że otrzymałeś dzisiaj odpowiedź w zgłoszeniu mailowym o numerze 47821405, w sprawie nałożonej blokady na Twoim koncie. Jeżeli jakieś kwestie wymagają doprecyzowania w związku z blokadą, to proszę skieruj te pytania w odpowiedzi na naszą wiadomość. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Tak już wysłałem dokumenty, tylko dlaczego blokujecie mi konto gdy wystawiam jakaś nowa aukcje. Czy jeśli mam konto firmowe to za każdym razem przy nowej ofercie jest blokada i ponowne wysyłanie tych samych zdjęć? 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@DavexShop Nie mamy możliwości żeby pomóc w temacie blokady konta na forum. Jeżeli masz dodatkowe pytania z tym związane, to proszę skieruj je w odpowiedzi na wiadomość mailową. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Pomocy nie potrzebuje tylko odpowiedzi na moje pytanie, czy to częsta praktyka ze blokujecie konta również firmowe.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Przede wszystkim firmowe 

oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Czy już coś wiadomo w mojej sprawie? 

oznacz moderatorów

DavexShop
#7 Wielbiciel#

Super dalej zero odpowiedzi, allegro jesteście najlepsi !💟