Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
We czwartek moje konto zostało zawieszone. Wysłałem zdjęcia, które najpierw były podobno w za niskiej rozdzielczości. Do drugiej paczki zdjęć się nie odnieśli.
Wysłałem również kilka maili, w których pytałem o dokładny powód. Do tej pory cisza, dokładnego powodu 0. Nawet nie wiem czy to rutynową kontrola, ponieważ jestem nowym sprzedający i zrobiłem 40 kilka transakcji w 4 dni czy zrobiłem coś niepoprawnie?
Czytając wątki tutaj na allegro gadane śmiem już wątpić, że dowiem się jaki jest prawdziwy powód. Pozostaje mi tylko czekać na pozytywny final tej sytuacji i tu MOJE PYTANIE:
Czy są tu na forum ludzie, którzy mają pozytywne wspomnienia z ww weryfikacją konta, która przeszła pozytywnie ?
Pytam, ponieważ co nie wątek to darcie kotów z szanownych pracowników działu bezpieczeństwa.
Pzdr.
Są tacy co mają pozytywowe, Ci co mają negatywne już ich nie ma, a co sprzedajesz, ponieważ taka weryfikacja to się zdarza jak masz "nietypowy" sprzęt i jest podejrzenie że możesz go nie wysłać.
Zabawki oraz importowane z Chin męskie zestawy galanteryjne.
Ciekawe dlaczego akurat teraz przed weekendem powstała ta akcja...
Bardzo mnie zastanawia jaki jest faktyczny powód tego zawieszenia konta. 46 transakcji, wszystkie wysyłane w zadeklarowanym przeze mnie czasie... Opłaty dla allegro pobierane z platnosci klientów oraz pozostałość kilku tysięcy złotych na koncie bez możliwości wypłaty.
Wszyscy nabrali wody w usta i uważają, że jest git...
Nie zbadane są wyroki boskie i na Allegro, czasem tak po prostu a czasem nikt nie wie o co chodzi!
Nom cóż. Może kiedyś sprzedający będą traktowani na allegro chociaż w 10% tak jak kupujący.
A od kiedy masz konto? I czy działasz w dropie?
@Monika__L 13 dni. Towar mam u siebie.
@igipp widać Twój watek
Ja gdy w niego wchodzę to nie widzę odpowiedzi a gdy wchodzę z linka w mailu (dokładnie do odpowiedzi) to mam ww błąd.
@igipp Może dali Ci jakiegoś bana na jakiś okres czasu na wchodzenie na swój profil .
Te zestawy z Chin dopiero co wystawiłem 🙂
Fakturę na zakup tego towaru mam od firmy z Polski, bo nie jestem bezpośrednim importerem.
Wszystko było by pięknie gdyby napisali z jakiego powodu wydarzyła się ta sytuacja. Tak to nic nie rozumiem i się denerwuję...
A to obstawiam że to jest powód.
wystawiles nowy towar obcego pochodzenia. Pytali o te faktury zakupu z PL?
0 informacji od nich dostałem
Chcieli tylko zdjęcie dowodu i dowodu na tle towaru. Tyle. Żadnych faktur nie chcieli jak do tej pory.
Właśnie sam teraz rozmyślam co mogło być powodem tego zawieszenia. Szukam przyczyny, a chyba nie tak to powinno wyglądać. O to mi tylko chodzi. Odpisują raz na dzień. W weekend milczą. Spróbujcie klientowi nie odpisać przez 24h albo przez weekend. No ciekawe co by wtedy allegro zrobiło ?
Może odpisze ktoś z moderatorów? Jak by się zachowało allegro wtedy ?
No to luz. Czekaj spokojnie
Tyle mi pozostaje. Czekam. A handel leci beze mnie...