anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie Konta przez pomówienia

Client:73501401
#7 Wielbiciel#

Trafiłem na okropną kupująca odebrała uszkodzona przez kuriera paczkę personel Allegro zamiast pomyśleć o rozwiązaniu czekał na gotowe tragedia. Zaproponowałem jak wyjaśnić temat a w nagrodę zostałem zawieszony. 

Screenshot_20241216-102148.png

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

A jakie to rozwiązania zaproponowałeś?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:73501401 O przyczynie nałożonych ograniczneń poinformowaliśmy Cię w wiadomości mailowej. W sprawie nałożonej blokady zaczekaj na odpowiedź w zgłoszeniu o numerze 47847246. 

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Rozwiązanie jakie zaproponowałem to sprawdzenie monitoringu Paczkomatu co ciekawe po tym temat został zamknięty. Najlepsze i błagam tu na forum przytoczcie jak w ,"dyskusji" obraziłem sprzedająca która od początku domagała się ode mnie pieniędzy pochwaliła się że chciała 20 zł blikiem??

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:73501401 przecież sam możesz przytoczyć tę rozmowę, tylko bez podawania danych

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przez wiele lat byłem Windykatorem na gminie Łódź.  To co robi zespół Allegro w sprawie to jakaś parodia. Po wielu latach potyczek z rodzajem ludzkim nie chce mi się nawet w to bawić. Jedyne czego oczekuje to odblokowanie konta bo to że ktoś się obraża przy robieniu interesów bo nie za prawa albo oczekuje że będę za rączkę prowadził to prowadziłem. Powiedziałem zespołowi Allegro który najwyraźniej może brać udział w konkursach Radia Żet (a niech się też obrażają xd) że każdy paczkomat ma Kamerki. Dwa dalej oczekuję odpowiedzi co takiego jest nielegalne w moich wypowiedzi ach. Moderator wskaż....

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:73501401  no przecież  Sandra napisała, że masz w mailu

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@Client:73501401 Kupujący za Ciebie nie sprawdzi monitoringu w paczkomatach.

Niestety ale musisz się nauczyć nowomowy allegro, tutaj słowa znaczą coś innego niż w rzeczywistości.

dyskusja=reklamacja

łapówka 20zł blikiem= prawo kupującego do obniżenia ceny

insynuacje, wycieczki osobiste pod adresem sprzedawcy=prawo do swobodnej wypowiedzi

blokada konta= albo się dostosujesz albo wypad z portalu

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@RED dyskusja=reklamacja- nie, ale można z jej pomocą złożyć rekalamcję.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@LEW433 dyskusja z roszczeniem wg allegro=reklamacja

allegro liczy sobie termin rozpatrzenia od daty jej założenia

oznacz moderatorów