Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trafiłem na okropną kupująca odebrała uszkodzona przez kuriera paczkę personel Allegro zamiast pomyśleć o rozwiązaniu czekał na gotowe tragedia. Zaproponowałem jak wyjaśnić temat a w nagrodę zostałem zawieszony.
A jakie to rozwiązania zaproponowałeś?
@Client:73501401 O przyczynie nałożonych ograniczneń poinformowaliśmy Cię w wiadomości mailowej. W sprawie nałożonej blokady zaczekaj na odpowiedź w zgłoszeniu o numerze 47847246.
Rozwiązanie jakie zaproponowałem to sprawdzenie monitoringu Paczkomatu co ciekawe po tym temat został zamknięty. Najlepsze i błagam tu na forum przytoczcie jak w ,"dyskusji" obraziłem sprzedająca która od początku domagała się ode mnie pieniędzy pochwaliła się że chciała 20 zł blikiem??
@Client:73501401 przecież sam możesz przytoczyć tę rozmowę, tylko bez podawania danych
Przez wiele lat byłem Windykatorem na gminie Łódź. To co robi zespół Allegro w sprawie to jakaś parodia. Po wielu latach potyczek z rodzajem ludzkim nie chce mi się nawet w to bawić. Jedyne czego oczekuje to odblokowanie konta bo to że ktoś się obraża przy robieniu interesów bo nie za prawa albo oczekuje że będę za rączkę prowadził to prowadziłem. Powiedziałem zespołowi Allegro który najwyraźniej może brać udział w konkursach Radia Żet (a niech się też obrażają xd) że każdy paczkomat ma Kamerki. Dwa dalej oczekuję odpowiedzi co takiego jest nielegalne w moich wypowiedzi ach. Moderator wskaż....
@Client:73501401 no przecież Sandra napisała, że masz w mailu
@Client:73501401 Kupujący za Ciebie nie sprawdzi monitoringu w paczkomatach.
Niestety ale musisz się nauczyć nowomowy allegro, tutaj słowa znaczą coś innego niż w rzeczywistości.
dyskusja=reklamacja
łapówka 20zł blikiem= prawo kupującego do obniżenia ceny
insynuacje, wycieczki osobiste pod adresem sprzedawcy=prawo do swobodnej wypowiedzi
blokada konta= albo się dostosujesz albo wypad z portalu
@RED dyskusja=reklamacja- nie, ale można z jej pomocą złożyć rekalamcję.
@LEW433 dyskusja z roszczeniem wg allegro=reklamacja
allegro liczy sobie termin rozpatrzenia od daty jej założenia