Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
w pt bez powodu allegro zawiesił moje 3 konta firmowe powiązane z jedną platform handlowych.Moim zdaniem to jest chore ,by allegro dla swojego widzimisię ograniczało możliwość prowadzenia swobodnej działalności gospodarczej w Polsce .Nadmieniam ze konta są świeże załozone dopiero w tym tygodniu,nie było jeszcze żadnej sprzedazy.Miom zdaniem śa to praktyki monopolistyczne i nadają sie do zgłoszenia do UOKIK,ciekawe co na to moderatorzy;
Pozdrawiam
@speedysecurity Cześć. Konto zostało zawieszone ze względów bezpieczeństwa. Dział Bezpieczeństwa skontaktował się z Tobą w korespondencji 25278135 i poprosił o dodatkowe dokumenty. Prześlij proszę załączniki i po pozytywnej weryfikacji Twoje konto zostanie odblokowane. 🙂
hej
dzięki za odpowiedź, a można wiedzie na jakiego@ zostało to wysłane,bo ja nigdzie nie mogę znalezsc
pozdrawiam
@speedysecurity Na skrzynkę mejlową przypisaną do konta Allegro, czyli jo**na.k**@wp.pl
Sprawdź również spam 🙂
Teraz Allegro zawiesza konta , nawet za 3 dni opóźnienia w płatności.
Jakbym ja tak robił, to w dzisiejszych czasach, szybko bym stracił klientów.
@im3000 Blokada sprzedaży, którą nałożyliśmy na Twoje konto, nie jest spowodowana 3-dniowym opóźnieniem za należności. Tak jak poinformował Cię nasz pracownik w korespondencji mailowej, jeśli uregulujesz swoje zobowiązania wobec Allegro, będziemy mogli odblokować Twoje konto.
Z pewnością odpowiedź będzie taka, wszystko możesz wyjaśnić tylko prowadząc korespondencję z działem bezpieczeństwa: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...