Hej , właśnie zawiesili mi sprzedaż na allegro,(możliwe ze przez to ze jestem nowym sprzedawca i od 2 tygodni uzbierało mi się 550 zł prowizji do zapłacenia, nie sadziłem ze trzeba od razu tylko będzie powiadomienie do kiedy trzeba zapłacić) wszystko szło super , w panelu allegro jakość sprzedaży (super) wysyłka na czas 100%. Proszą o podesłanie zdjęć dowodu wraz z selfie z dowodem, pod załączonym formularzem, problem w tym ze w tym formularzu jest możliwość tylko wiadomości tekstowej bez opcji dodania zdjęć, jak to zrobić ?
@runicwaves dodaj proszę te dokumenty jako załącznik w odpowiedzi na tę wiadomość standardowo przez skrzynkę mailową. Nie musisz wysyłać nowego zgłoszenia do nas w tej sprawie.
dodać dokumenty jako załączniki w odpowiedzi na która wiadomość ? bo te które otrzymałem od allegro , mam napisane żeby nie odpowiadać na emaila, tylko poprzez formularz allegro gdzie jest możliwość tylko wiadomości tekstowej.:(
@runicwaves gdy w polu tekstowym opiszesz problem a następnie klikniesz w przycisk "wybierz sposób kontaktu" i po podpowiedzi Aliny zaznaczyć "Nie, nadal potrzebuję pomocy" pojawi się możliwość dodania zdjęcia lub załącznika.
Dziękuję bardzo, udało się 🙂