Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w czwartek zostało zawieszone moje konto, trwała w tym momencie licytacja na towar. Nie wiem z jakiego powodu zawiesiliście moje konto, ale wysłałem załączniki zgodnie z waszym mailem, że towar, który sprzedaje należy do mnie. Dziś mija kolejny dzień, a nie mam żadnej informacji od was, wciąż mam zawieszone konto. Ile mam czekać na odblokowanie konta. Wysłałem wszystko to co chcieliście do weryfikacji, a w dalszym ciągu nie mam od was odpowiedzi mój nr zgłoszenia 20642856. Proszę o szybkie załatwienie sprawy!
Tu nikt nie odwiesi, musisz pisać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Arkane_1990 Musisz poczekać na informację mailową w tej sprawie. Kiedy przesłane dokumenty zostaną zweryfikowane, konsultant, który zna szczegóły, napisze do Ciebie.
@Arkane_1990 Otrzymasz ją najszybciej jak to będzie możliwe. Prosimy o cierpliwość.
Możesz nawet i miesiąc czekać
A czemu niby miesiac?
Bo tak działa allegro
Trzeba było nie łamać regulaminu 😛
Chłopie nikt nic nie łamał nie mam pojęcia dlaczego zawiesili mi konto wcześniej sprzedawałem beż problemu ze cztery przedmioty i nie było problemu
Allegro siebie nie ocenia za tempo odpowiedzi i bym nie liczył że tak od razu cię odblokują ,co innego jakbyś sam swoim klientom nie udzielał błyskawicznych odpowiedzi zaraz byś to odczuł na punktacji.
Widać jak mają w poszanowaniu klienta, ale jak trzeba zapłacić prowizję od sprzedaży to musi być błyskawicznie
Być może ci nie odblokują konta. Musisz czekać na decyzję że strony allegro.
Dzień dobry,
Dziękuję za przesłane załączniki.
Dołożymy starań, aby zostały zweryfikowane w ciągu najbliższego dnia roboczego. Proszę oczekiwać na informację w tej sprawie.
Pozdrawiam
//Anna
Dział Bezpieczeństwa
Zespół Allegro
Dostałem maila w czwartek takiego, minął dzień roboczy a nie ma żadnej odpowiedzi. Człowiek nie wie nawet dlaczego zostało mu zawieszone konto i z jakiego powodu bo mają to wszystko gdzieś...
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Co z moim kontem? Kiedy dostanę odpowiedź w mojej sprawie? Czy moje załączniki zostały zweryfikowane z towarem, który był na sprzedaż?
@Arkane_1990, proszę Cię o cierpliwość. Gdy tylko będzie to możliwe, otrzymasz odpowiedź.
A na jakim etapie jest moje zgłoszenie?
Co z moim kontem i odpowiedzią?
@Arkane_1990, przypomniałam się w Twojej sprawie. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.