Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dziś dostałam e-mail od Allegro iż moje konto zostało zawieszone !!!
natychmiast wysłałam zapytanie do allegro z jakiego powodu -
dostałam odpowiedź - iż mam przesłać im zdjęcia dowodu osobistego - co zrobiłam - po czym taka o to odpowiedź -
Dziękuję za przesłanie załączników - usunąłem je już z bazy.
Nasza weryfikacja wykazała udostępnienie przez Panią swojego konta innej osobie, która poważnie naruszała nasze zasady. Oczywiście Pani także tym sposobem poważnie złamała Regulamin w art. 2.10.
Konto w tej sytuacji nie może zostać odblokowane.
jest to nie możliwe gdyż tylko ja i wyłącznie ja korzystam z mojego konta i nikt więcej !!
wysłałam im odpowiedź na tą wiadomość to mi odpisali tak -
Dobry wieczór,
Pani Sylwio, proponuję wziąć na bok emocję i poprosić osobę odpowiedzialną za cały stan rzeczy o kontakt z nami z konta Client:98577126.
Dodam, że kolejny mail o takiej treści pozostanie bez odpowiedzi.
skąd mam wiedzieć kto to jest ten client ?? niby jak ja mam się z nim skontaktować ?? skąd takie podejrzenia allegro nie rozumiem tej chorej sytuacji zawieszenia mojego konta ??
Czy jest jakaś możliwość złożenia skargi na działanie allegro ?? do Rzecznika praw konsumenckich ??
gdyż na podstawie ich jakiś podejrzeń blokują mi konto !! a ja nie mam nic wspólnego z jakimś client 98cośtam ?
dodam iż jest to moje pierwsze konto na allegro !!!
co w takiej sprawie zrobić ????
Przykro mi, tu są takie dziwne sprawy, może jednak znasz ?
ale kogo mam znać ?? bo nie rozumiem ?? jak bym znała to bym nawet posta nie zakładała tylko to zrobiła i się dowiedział o co w tym wszystkim chodzi !
Kogoś kto mógł korzystać z twojego sprzętu jak pisaliśmy wcześniej.😁
no super a skąd ja mam teraz znać według teori tego specjalisty z allegro kto miał ten komputer lub telefon i co na nim robił ... naprawdę śmieszna sytuacja ze strony allegro - tym bardziej że przez cały miesiąc było ok - wypłaty payu się aktywowały i mój rachunek zweryfikowali i dowód im wcześniej wysyłałam do weryfikacji a tu dziś nagle mi blokują konto i nawet powodu nie podają -- ech super allegro i jego pracownicy - bo tak - i już
A być może ktoś znał twój login i hasło do logowania na allegro i się zalogował ze swojego urządzenia i złamał reguramin
Próbuj dalej wyjaśnić to allegro że nie zlamalas reguramin.
Że ktoś z bliskich się logował to nic, ktoś musiał narozrabiać.😮
to czemu nie napisał mi Pan Artur kto to jest i jak niby narozrabiał bo nie rozumiem - i czemu przez miesiąc było ok a teraz już nie
Nie napisał kto to jest. Ochrona danych osobowych.
@Agent555 a niby jak hę ? bo już nie mam pojęcia jak -a poza tym allegro znaczy ten Artur z allegro lub od Putina nie odpisuje i wkleiłam co napisał
@sylaw751 Sądzę że najlepiej sprawdzić swoje wiadomości wysłane i odebrane na allegro.
Jak chcesz podeślę Ci kilka rozmów które mam od Ciebie, w dodatku nadal nie dostałem zwrotu kasy o którym rozmawialiśmy.
a co Ty gadasz he ? coś w głowce się pomieszało ?
Czyli jednak mam wrzucić zrzut ekranu z rozmowy na allegro lokalnie?
owszem czekam
i co kwadraty nic nie widać
Proponuje się zalogować albo odświeżyć sobie stronę.
jestem zalogowany - proponuję pojsc do lekarza 😄
@sylaw751 Moderator musi zatwierdzić zdjęcia zanim będą widoczne dla innych.
@sylaw751 spokojnie poczekam aż moderator zatwierdzi zrzuty gdzie jest Twój nick i teksty co do ogłoszenia. Może wtedy przypomnisz sobie. Swoją drogą proponuje trochę zejść z tonu bo póki co Twoje zachowanie potwierdza że ban się należał.