Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
proszę o wyjaśnienie dlaczego za jedną z naszych ofert zakupu została naliczona prowizja w wysokości 62,00 zł?
IDENTYFIKATOR ZAMÓWIENIA: 9b19d480-e5c6-11ed-946c-e9d198eb1060
mamy podaną informację że prowizja powinna wynieść:
@Gogift22 oferta, której dotyczy zgłoszenie jest wystawiona w kategorii "pozostałe", w której wysokość prowizji wynosi 20%.
A czy można w takim razie zmienić ta kategorię? To bez sensu żeby płacić dwa razy więcej prowizji za taka sama sprzedaż ale w innej kategorii.
Próbowałam zmienić kategorię - ale nie jestem w stanie, czy wy możecie w tym pomóc?
pozdrawiam
Narine
@Gogift22 Oferty przenosimy tylko wtedy, gdy znajdują się w błędnej kategorii. Możesz zakończyć sprzedaż i wystawić ofertę w innej kategorii. Pamiętaj jednak, że musi ona być poprawna.
No właśnie nie wiem czemu ta oferta jest w kategorii "pozostałe", chyba przez nieuwagę i przypadek, wszystkie pufy mamy wystawione w kategorii meble >>> pufy, proszę o przeniesienie tej aukcji do tej kategorii.
Nie chcę kończyć aukcji ponieważ było kilka ofert zakupu a to podnosi jej popularność.
Dziękuję
@Gogift22 Poprosiłam odpowiedni zespół o przeniesienie tej oferty do kategorii Dom i Ogród > Meble > Salon > Pufy.
Bardzo dziękuję!
Miłego dnia!