Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
potrzebuję zmienić kategorię w tych 3 aukcjach:
@cdw_net_pl poprosiłam o wstrzymanie ofert, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@cdw_net_pl gotowe, oferty zostały zatrzymane 🙂
Dziękuję 😉
A proszę mi jeszcze powiedzieć - dlaczego w proponowanych kategoriach nie widzę tej:
https://allegro.pl/kategoria/zmywacze-odtluszczacze-kleje-acetony-removery-93067
Mam komunikat że wybranie innej odepnie mi produkt. A zalezy mi na ponaprawianiu tego wszystkiego 😉
@cdw_net_pl widocznie ta kategoria nie jest w zbiorze kategorii podobnych i dlatego zmiana kategorii na to spowoduje odłączenie oferty od produktu.
Przy której ofercie pojawia się ten problem? Sprawdzę, czy można dodać tę kategorię do zbioru.
Wszystkie 3 były tak samo kiedyś tworzone, w tej samej kategorii więc problem będzie na wszystkich:
@cdw_net_pl okej, tutaj mamy po prostu błąd, bo skoro to acetony kosmetyczne to powinny być już na starcie w innej kategorii i innym zbiorze. Zgłoszę to i dam znać kiedy zostanie to poprawione.
Tak, niestety nasza wina, dopiero wprowadzamy Eany na nasze produkty i możemy zacząć się wystawiać we właściwych kategoriach.
Dziękuję 😉
Cześć, coś wiadomo w temacie? Mam podjąć jakieś działania?
@cdw_net_pl przykro mi, ale mamy problem, ponieważ nawet na stronie producenta (rozumiem, że to wy?) produkt pozycjonowany jest jako Środki do usuwania/zmywania farby/lakieru dla branży meblarskiej i stolarskiej, dlatego z naszej perspektywy obecne kategorie są prawidłowe. Owszem aceton może być używany do zdejmowania hybrydowego manicure, ale przy weryfikacji wychodzi, że to jednak bardziej produkt do mebli.
Czy jako producenci rozważacie umieszczenie tych produktów w osobnej kategorii?
Dopytuję czy jesteśmy w stanie dodać, chociaż kategorię Allegro > Uroda > Manicure i pedicure > Zmywacze, odtłuszczacze, kleje > Acetony, removery (nr 93067) do zbioru kategorii podobnych i wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
Oczywiście, to jest nasz produkt.
Tak, na naszej stronie, która jest kierowana do stolarzy, ponieważ to jest nasza branża jest on nazywany acetonem technicznym i kierowany jest do np zmywania pozostałości po kleju etc. Jednakże w opakowaniu, zgodnie z karta techniczną produktu jest czysty chemicznie aceton - który może być wykorzystywany w wielu różnych branżach. Na allegro z tego co obserwuję aceton do paznokci sprzedaje się dużo lepiej niż aceton do mycia maszyn stolarskich, stąd też decyzja o zmianie kategorii. Jak już wspomniałem jest to czysty chemicznie aceton (<99,6%) więc z powodzeniem i bez szkody dla użytkownika może być stosowany również w tym wykorzystaniu.
https://allegro.pl/oferta/aceton-kosmetyczny-remover-hybrydy-manicure-1000ml-14125078580?bi_s=ads&bi...
Tutaj sprzedawca też wskazuje na to że jest to czysty aceton bez żadnych dodatków - tak jak i nasz 🙂
@cdw_net_pl tak, ja to oczywiście rozumiem i wiem, że aceton jest używany do manicure, natomiast to nie ja podejmuję tutaj decyzję, więc musimy poczekać na odpowiedź.
Dam znać, gdy ją otrzymam!
@cdw_net_pl udało się! 🙂
Produkty zostały przeniesione do innej kategorii:
Uroda -> Manicure i pedicure -> Zmywacze, odtłuszczacze, kleje -> Odtłuszczacze, primery |
Super 🙂 Dziękuję 😉
A mam jeszcze pytanie - bo robię coś chyba źle.
Jak ma się produktyzacja do wystawiania zestawu np 2 produktów?
W tej kategorii nie pokazują mi się te parametry ale wystawiam też wodę destylowaną 2x5l i przelicznik jaki się pokazuje za 1litr nie jest prawidłowy przy tej aukcji. Przelicza względem produktu - czyli względem 5litrów a nie 10ciu, mimo że allegro niby "wie" że tam mam 2x5 litrów. Gdy chcę w formularzu edycji w pojemności wpisać "10l" to wywala błąd że w produkcie jest 5l.
@cdw_net_pl Czy wystawiasz zestaw produktów w sposób opisany w tym artykule? Jeśli tak, nie powinno być problemów. W ofercie pojawi się informacja ile produktów wchodzi w skład zestawu.