Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakaś możliwość przestawienia wypłat na raz w tygodniu lub tylko na żądanie bez robienia kolejnego przelewu weryfikacyjnego i dobowej blokady? Te ostatnie zmiany są śmieszne. Jeszcze nie dawno bez problemu się to zmieniało, a teraz przelew do zmiany głupiego dnia gdzie konto i wszystkie dane nadal te same... Jeszcze o ile w payu idzie to szybko to z przelewami potem różnie bywa... A nie mam ochoty czekać tydzień z przelewami, bo zamiast automatycznych co dzień chcę automatyczne co piątek.
@kaliszaneczka-x Powinnaś mieć możliwość zmiany sposobu wypłat bez konieczności wykonywania przelewu weryfikacyjnego w części tej zakładki: "Dane i ustawienia wypłat dla rachunku PayU i Przelewy24" . Wystarczy wybrać "zmień" przy sposobie wypłat, a nie przy numerze rachunku.
Niestety nie. Tak było dawniej. Od jakiegoś czasu Otwiera się tam wszystko- zarówno konto do zmiany jak i ustawienia wypłat. A do zatwierdzenia jakiejkolwiek zmiany służy wielki pomarańczowy przycisk "aktywuj wypłaty". Mąż tak sobie próbował zmienić jakiś czas temu i przez głupią zmianę czasu wypłat musiał wszystko potwierdzać. Dawniej rzeczywiście było to bezproblemowe ale teraz już nie...
@kaliszaneczka-x Przetestowałam to i po kliknięciu w "Aktywuj wypłaty" mam jedynie komunikat:
Może Twój mąż nie miał aktywnych wypłat podczas wprowadzania zmian?
Miał ale fakt, że od początku payu kiedy była tam jeszcze taka możliwość miał tam podane moje konto xD. Po tym musiał zasuwać do banku i w końcu założyć swoje. Więc u niego mnie to nawet ucieszyło. A ja bałam się że znowu będę musiała potwierdzać, a u mnie wszystko gra. Dobra spróbuję a jak coś to będę ścigać o pognanie ich:)
Zmieniasz to tu i nie widzę żeby były z tym problemy: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system