Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, nie mogę się doszukać pełnych informacji na temat zmian, które wejdą od 2 listopada 2022.
Otóż mam kilka pytań:
1. Czy oferty, które zostały wystawione przed 2 listopada będą dodatkowo płatne tą prowizją 1 zł od zakupów? Jeśli tak to czy klient kupując u mnie np. 5 różnych produktów w ramach jednego zamówienia, ja zapłacę 5 zł dodatkowej opłaty za tą transakcję? I tu również do tego punktu mam pytanie, czy te oferty będę mogła edytować po 2 listopada wzgledem np.Obniżenia ceny produktu (nie ponosząc tym samym tej opłaty dodatkowej???) Czy po każdej edycji mojej oferty po 2 listopada będę musiała już zaplacic tą złotówkę od sprzedaży?.
2. Czy prowizja dla allegro wzrośnie dla zwykłych sprzedawców i będzie wyższa niż 9%??? (ja teraz płacę akurat taki % od sprzedaży)
3. Czy wzrost kosztów ponoszonych za wysłanie paczki do klienta również wzrośnie? Chodzi mi o to, że np. Teraz klient jeśli zrobi zakupy w przedziale 40- 59,99 zł ja płacę za wysłanie tej paczki 0,99 zł (zakupy w przedziale: 60-79,99, płacę 1,19 zł itd.) Czy te opłaty również wzrosną dla sprzedających???
4. Czy planując sprzedaż produktu na dzień, np. 2 grudnia już dzisiaj tj. 27 października, będę objęta tą dodatkową opłatą od sprzedaży, czy może sprzedaż będzie objęta tymi samymi warunkami co dzisiaj panują???
Prywatne konto od 2 .11.22r. jesli sprzedaję 3 szt takich samych artykułów, to jak będzie wyglądala moja oferta, że można kupić 1? Txn ze bede musiala wystawic osobno 3 takie same oferty?
@Newday5 powinno się dać wystawić kilka sztuk na jednej aukcji, z tym, że czas trwania konkretnie trzeba będzie określić, gdyż nie będzie opcji "do wyczerpania przedmiotów".
To juz wiem, będzie opcja max 30 dni. Teraz chcę wiedzieć, czy będę musiala wystawiać np 5 takich samych pojedynczych ofert, bo nie będzie możliwości oznaczania ilosci dostępnej ilości (kosmetyki Oriflame)?
Ilość normalnie będzie, jedynie zniknie ta opcja "do wyczerpania"
Jak chcesz sprzedawać na Allegro, to musisz mieć duże zaplecze finansowe. Koniec tematu.