Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
13 lipca 2023 r. wprowadziliśmy zmiany w liście usług dodatkowych, które wyświetlamy w formularzu nadawczym Wysyłam z Allegro.
Co zmieniliśmy
Szczegółowy opis zmian znajdziecie tutaj.
Witam jak chce coś zamówić a nie ma kąta w banku czy fa radę przy odbiorze
@Client:112471929 Możesz zamówić towar z opcją płatności za pobraniem (jeśli taka opcja jest dostępna w ofercie) i zapłacić kurierowi gotówką.
Tak dasz radę zaznaczasz ino kuriera i płatność przyodbiorze
Mam pytanie dotyczące zmiany wysyłki. Zmieniłem opcje n wysyłam z allegro przez inpost,Orlen paczka. W jaki sposób mam drukować etykiety?
@GrzybH Możesz doprecyzować jaki jest problem z wydrukiem etykiet?
Klikam w opcje Nadaj przesyłkę i muszę dodać umowę własną . Rozumiem, że zanim cokolwiek wyślę przez inpost lub Orlen przesyłki, korzystając z opcji Wysyłam z allegro, muszę podpisać indywidualna umowę z tymi przewoźnikami?
@GrzybH W tym artykule sprawdzisz, z których metod dostawy skorzystasz bez umowy. Przy pozostałych musisz dodać umowy własne.
@GrzybH Paczkomaty InPost nadasz przez https://manager.paczkomaty.pl bez umowy, zakadasz konto, łączysz z allegro, robisz przedpłatę, import z zakładki allegro i nadajesz smarty za 0 zł i zwykłe za 9,99 zł , a jak będziesz podpisywał umowę sprawdź czy abonament obejmuje paczki allegro, o ile sprzedajesz tylko na allegro może Ci się nie opłacać bo nie wykorzystasz kwoty na paczki 🙂