anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zrealizowane zamówienie zmiana statusu

SPodimexGK
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, w pomocy Allegro temat był wałkowany, pisany i nic to nie dało. Piszę tutaj.

Zamówienie z zeszłego roku 2024 z września: a6414400-7b2b-11ef-af12-09df403e2d5a. Zamówienie zostało zrealizowane, dostarczone, dokument sprzedaży wysłany poprzez allegro, WSZYSTKO jest dla was widoczne w jego historii. NIE MOŻNA zmienić statusu i cały czas widnieje ze statusem ,,W realizacji". W obecnym miejscu myli mi się z zamówieniami do wysyłki. Bardzo proszę o przeniesienie tego zamówienia do Wysłanych. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SPodimexGK Proszę, podaj numer zgłoszenia, w którym ta kwestia była poruszana z doradcą.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SPodimexGK
#8 Zapaleniec

"52203563" ref:!00D240aE05.!500Ti0RjUH0:ref

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SPodimexGK We wskazanej sprawie 13.06. otrzymałeś wyjaśnienie od naszego działu technicznego. Pozwolę je sobie zacytować
"Sprawdziłem zgłaszane przez Pana nieprawidłowości i w naszych logach systemowych widzę, że dla zamówienia a6414400-7b2b-11ef-af12-09df403e2d5a zmieniał Pan jego status już ponad 50 razy i obecnie zablokowaliśmy możliwość dalszej zmiany statusu.

Bardzo mi przykro, nie zmieni Pan już statusu dla zamówienia na inne."

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SPodimexGK
#8 Zapaleniec

Pani Kiwi, widzę że pani na zacytowaniu zakończyła. I CO DALEJ Z TYM FANTEM? Zwrócę uwagę że klient kupił 25.09.2024 12.55 a otrzymał towar i fakturę 26.09.2024 czyli w 24 godziny. Kiedy wystawia się list przewozowy aukcja samoistnie otrzymuje, nadany z automatu, status ,,Wysłane". Po wylądowaniu tam, sprzedawca o niej praktycznie zapomina. Więc po co miałbym zmieniać status 50 razy do, waszego, zablokowania! To po pierwsze. Po drugie, no chyba po to piszę o pomoc do Allegro i tu na Społeczności żebyście sprawdzili że transakcja została zrealizowana i jest OK, więc jak Automat po 50 razie to zablokował, to pani lub dział techniczny, pomija ten automat i mówi systemowi żeby wrzucił zamówienie:  a6414400-7b2b-11ef-af12-09df403e2d5a do ,,Wysłanych". Proste, jak dla mnie i tych chcących. Bo jak czytałem różne abstrakcyjne sytuacje, na tej społeczności, jednak jesteście władni naprawić COŚ co uległo przypadkowi. Czy stoi coś na przeszkodzie żeby ta akcja wylądowała w ,,Wysłanych" skierowana tam przez wasz dział techniczny?

oznacz moderatorów

SPodimexGK
#8 Zapaleniec

A konstatując ostatnie zdanie z pani postu, z działu technicznego, rozumiem że ta aukcja będąc bez możliwości zmiany statusu przeze mnie, w moich ,,Nowych" mimo że jest prawidłowo zrealizowana, będzie do końca Allegro i jeden dzień dłużej? To tak trochę sarkastycznie ale nie złośliwie.  

oznacz moderatorów