anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot do nas nie dotarł a ma status "doręczono".

WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam 

Mamy problem z jednym zwrotem. Klient zgłosił zwrot, wysłał paczkę i ona ...ponoć do nas dotarła w dniu wczorajszym bo tak wskazują dane na naszym koncie..ale problem jest z tym, że żadna paczka fizycznie do nas nie dotarła. 

Czy jesteście w stanie sprawdzić nam co się podziało z paczką? Czy musimy sami to wyjaśniać z firmą kurierską która powinna zwrot dostarczyć?

Chodzi o zwrot numer N5LW/2024 i paczka została nadawana poprzez Allegro One Box. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Podaj proszę numer paczki lub numer zamówienia, które było zwracane.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#10 Popularyzator#

@nat_not 

Mamy już zwrot. Kurier jakiś czas po wysłaniu zgłoszenia rzucił paczkę przez bramę do śniegu. Już zgłosiliśmy sytuację do UPS. Pytanie czy Wy również macie wpływ na to kto dostarcza i w jaki sposób paczki do nas?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Ciekawy jestem gdzie rzuci moją , nie mam bramy i dopiero elegancko odśnieżyłem .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@mdrogeria Zawsze możesz skorzystać z ofert na Allegro i zakupić takową odpowiednią bramę! w razie czego pytaj w miarę możliwości pomożemy! 😎

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@LEW433 ale u nas śnieg już przestał sypać , a na allegro nie znalazłem .

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@mdrogeria mi rzucają pod tuje przy domu siedze w domu caly czas a można sie o paczkę wywalić na podwórku bo nie laska zadzwonić dzwonkiem przy furtce 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Możesz reklamować nieprawidłowe wykonanie usługi. W tym celu należy wypełnić formularz dostępny tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador#

Spoko. Zaraz będzie wiosna, śnieg stopi się i problem zniknie.

oznacz moderatorów