Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chce zwrocic pieniadze kupujacemu ktore widnieja na koncie payu w allegro finanse ale w nic nie moge wejsc w historie we wplaty ani w zamowione nic nie wyswietla nawet nie moge napisac w formularzu do allegro bo jest wystapil blad z czatem to samo co mam zrobic jak zwrocic dzieje sie tak od wczoraj ze nic nie moge
U mnie wszystko działa. Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
dalej nic probowalem na dwoch roznych komputerach i roznych przegladarkach dalej tak samo
@ksz19822 Interpunkcja ?🤔
@pinsplash Przecież napisał, że nic nie może😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
dalej nic probowalem na dwoch roznych komputerach i roznych przegladarkach dalej tak samo
Zapytaj o powód Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a0f7ce34-c6f6-43e6-af7d-ad39bacce619
tez nie moge jest wystapil blad sprobuj ponownie pozniej i tak ciagle od wczoraj
U mnie wszystko działa. Przed chwilą Allegro otrzymało ode mnie zawiadomienie w Twojej sprawie, być może otrzymasz niebawem powiadomienie mailowe z możliwością kontaktu zwrotnego z serwisem. Poczekaj.
@ksz19822 Jesteś pewien, że nie stosujesz żadnych dodatków do przeklądarek lub programów antywirusowych, które mogą powodować tego typu problemy?