Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdy nadałem towar przez paczkomat i klient zdecydował sie na zwrot, czy zwrot pójdzie do paczkomatu gdzie nadałem nadałem towar czy na adres podany w allegro? Wiem ze na pewno jest to gdzieś na allegro opisane ale nie mam czasu na szukanie odpowiedzi w obszernych materiałach dot. polityki zwrotów.
Jak klient dostał paczkę z towarem bo jak tak to na pewno zwracając pojdzie na adres do zwrotów. Jak nadałeś przez allegro to zwroty powinny być na adres zwrotów
Powinna wrócić do paczkomatu , ale jak masz umowę z Inpost może wrócić na adres .
@mdrogeria czyli podsumowując jak wysłał smartem allegro bez umowy własnej z przewoźnikiem to wraca na adres zwrotów smarta? Jak wyslał bez umowy własnej przez paczkomat oplacone przez kupującego bez smarta to wróci na paczkomat a jak wysłał na umowie własnej z przewoźnikiem to wróci na adres zwrotów podany do przewoźnika? Dobrze rozumiem?
U mnie było tak, że jak kupujący nie odebrał paczki z paczkomatu to wracała do paczkomatu nadawczego, a jak odebrał i zgłosił zwrot to wracała na adres podany do zwrotu.