anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
SuicideG4MER
#8 Zapaleniec#

Gdy nadałem towar przez paczkomat i klient zdecydował sie na zwrot, czy zwrot pójdzie do paczkomatu gdzie nadałem nadałem towar czy na adres podany w allegro? Wiem ze na pewno  jest to gdzieś na allegro opisane ale nie mam czasu na szukanie odpowiedzi w obszernych materiałach dot. polityki zwrotów.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
az1rael
#21 Demiurg#

Jak klient dostał paczkę z towarem bo jak tak to na pewno zwracając pojdzie na adres do zwrotów. Jak nadałeś przez allegro to zwroty powinny być na adres zwrotów

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Powinna wrócić do paczkomatu , ale jak masz umowę z Inpost może wrócić na adres .

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@mdrogeria czyli podsumowując jak wysłał smartem allegro bez umowy własnej z przewoźnikiem to wraca na adres zwrotów smarta? Jak wyslał bez umowy własnej przez paczkomat oplacone przez kupującego bez smarta to wróci na paczkomat a jak wysłał na umowie własnej z przewoźnikiem to wróci na adres zwrotów podany do przewoźnika? Dobrze rozumiem?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@az1rael nie do końca ... przewoźnikowi podajesz adres do korespondencji , a nie musi on być adresem do zwrotów .

Hej ..  chyba się nudzisz w przeciwieństwie do konkurenta😁 na literę ,, A ,, to dla rozrywki odpowiedz nam na zagwostkę ....

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

U mnie było tak, że jak kupujący nie odebrał paczki z paczkomatu to wracała do paczkomatu nadawczego, a jak odebrał i zgłosił zwrot to wracała na adres podany do zwrotu. 

oznacz moderatorów