anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty

KKStorePL
#8 Zapaleniec

Mam pytanie czy mogę ustawić zwroty od kupujących do paczkomatów albo paczkopunktów ? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KKStorePL teoretycznie mógłbyś ustawić na punkt o ile obsługa by się zgodziła odbierać twoje zwroty.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KKStorePL obawiam się, że w warunkach zwrotu nie da się ustawić wyłącznie automatów paczkowych i paczkopunktów.

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

KKStorePL
#8 Zapaleniec

@RaBarbar_ka Dziękuję za odpowiedź.

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy zamówienia złożone przed zmianą adresu (np. tydzień temu), w przypadku zgłoszenia zwrotu będą kierowane na nowy adres zwrotów, który zmieniłem wczoraj, czy na poprzedni adres?

Jeśli jest taka możliwość, czy mogłaby Pani zmienić ustawienia tak, aby wszystkie zwroty na moim koncie, również z wcześniej złożonych zamówień, były kierowane na nowy adres zwrotów?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KKStorePL obowiązuje adres podany w momencie zakupu. Możesz zasugerować kupującemu wysłanie na inny jak nie korzysta ze zwrotów allegro.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KKStorePL tak jak napisał @Client:44052296 obowiązuje adres zwrotu z momentu zakupu. Nie mamy możliwości wprowadzenia zmiany. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KKStorePL jak masz znajomego lub dogadaj się z gościem co prowadzi paczkopunkt że dasz mu za każdą paczkę 1-2 zł wtedy podaj jako adres zwrotny adres punktu i niech odbiera a potem Ci przekazuje 😄