Witam,
Proszę o pomoc, Allegro naliczyło nam 5x 121,14 za standardowe paczki - ubrania (czapki, skarpetki, ubranka dla niemowląt...)
Czy można się jakoś bronić? Wysyłamy dużo ubrań każdego dnia i jeśli chcę wyłączyć DPD, pojawia się kolejny problem z programem Smart. To nie jest normalne.
Dziekuje za pomoc
Nejde o to, že by vám někdo něco prodal draze.
Jde o ten luxusní moment, kdy vám sáhne do kapsy, vezme si částku podle nálady a pak vám s vážnou tváří vysvětlí, že realita byla z jeho strany vyhodnocena jinak.
#PoweredByDPD&Allegro
Vážení obchodní přátelé,
čím déle nad tím vším přemýšlím, tím víc si říkám, že možná mají pravdu.
Možná je ta chyba opravdu v nás.
Možná jsme si jen příliš zvykli na starý model světa.
Model, ve kterém existují důkazy, vyúčtování a absurdní potřeba konkrétního vysvětlení, proč nám to bylo naúčtováno.
To byl ale svět těžký, zastaralý a zbytečně svázaný fakty.
Novější přístup je lehčí.
Vyspělejší.
Peníze v něm proudí bez důkazního břemene, díky důvěry.
Skutečnost v něm není svazována přehnaným očekáváním, že je nutné ji dokazovat.
Ano, vzali nám "naše" peníze.
Ale možná to nebyla ztráta.
Možná to byla lekce.
Lekce nelpění, skromnosti a odvahy žít s vědomím, že 90 dní po odeslání balíku stále nemusíme vědět, zda jsme na něm něco vydělali.
A proč bychom to vlastně měli vědět?
Kde se v nás bere ta nepřirozená potřeba dostat předem stanovenou odměnu, jako by obchod snad měl mít nějaký předvídatelný výsledek?
A proces je zde skutečně nádherně čistý.
Nejprve vám sáhnou do peněz, potom vás s naprostým klidem ujistí, že vše proběhlo správně, a nakonec vám s jemnou velkorysostí naznačí, že příliš konkrétní vysvětlení by bylo už jen zbytečně materialistické.
A v tomto ohledu je třeba uznat, že 149 PLN je v podstatě symbolickou vstupenkou do světa poznání, do kterého nás DPD s Allegrem s obdivuhodnou velkorysostí přizvaly. Do světa, kde skutečnost již není svazována úzkoprsými názory a zastaralými představami, jako je třeba přesvědčení, že "naše" peníze měly zůstat naše.
DPD s Allegrem podle všeho nepředběhly trh jen technologicky.
Předběhly ho duchovně.
#AllegroDPDPathToEnlightenment
?
Byla jsem podvedena reklamním tvrzením Allegra o „žádných skrytých poplatcích“. Zmiňují pouze běžné poplatky za dopravu a provize. Příliš jsem tomu věřila a když nastal problém, jednoduše přehodili odpovědnost na někoho jiného a odmítli dál pomoci.
Vy jste přišel jen o 149 PLN? Já jsem přišla o víc než desetkrát tolik. Je to velmi drahá lekce. Peníze od nás berou až příliš snadno. Zbohatnout asi není tak těžké – stačí si nejdřív získat důvěru a pak už jen brát peníze.
Ne, bylo to u nás 28 zásilek, takže tisíce PLN. Ten text byl spíš ironicko-satirický komentář k odpovědi Allegro 🙂
přikládám zde e-mailové kontakty na DPD CZ a DPD Polsko pro ty, kteří chtějí podat stížnost (reklamaci).
Doporučuji přiložit také plnou moc, jak již dříve doporučila "pecela", protože DPD může přenést odpovědnost na Allegro.
Ahoj, dostala jsem vrácené peníze do Vyúčtování se společností Allegro. Když zvolím Vyzvednout přeplatek, lze provést převod pouze v PLN, ale můj bankovní účet je v CZK. Jak to můžu převést do CZK, jako když se běžně vybírají peníze z Dostupné finanční prostředky?
V sekci Aktuální zůstatek sice lze zvolit CZK, ale tam jde o převod na zaplacení Allegro, ne o výběr peněz na můj účet v CZK.
Neví někdo, jak vybrat peníze v CZK na účet? Prosím o radu.
Děkuji.
[PL below]
Ahoj, potvrzuji, že o tomto problému víme. Týká se části zásilek DPD expedovaných v rámci CZ, u kterých jsou chybně účtovány dodatečné poplatky za nestandardní zásilky.
Na vyřešení této situace už pracujeme společně s dopravcem. Opravy vyúčtování se již připravují, takže pokud se tyto poplatky objevily ve vašem vyúčtování, budou opraveny.
Děkuji za upozornění a za sdílení informace na fóru.
______
Cześć, potwierdzam, że znamy ten problem. Dotyczy on części przesyłek DPD nadawanych CZ → CZ, dla których błędnie naliczane są opłaty dodatkowe za przesyłki niestandardowe.
Pracujemy już nad rozwiązaniem tej sytuacji wspólnie z przewoźnikiem. Korekty rachunków są w trakcie przygotowywania, więc jeśli na Waszych rozliczeniach pojawiły się takie opłaty, zostaną one skorygowane.
Dziękuję za zwrócenie na to uwagi i przekazanie informacji na forum.
Děkuji za zapojení do řešení a za poskytnuté informace. Ráda bych upřesnila, že problém se týká zásilek odeslaných nejen z CZ, ale i z CZ → PL. Doufám, že se situace podaří co nejdříve vyřešit a že chybně účtované poplatky budou brzy opraveny. Děkuji za spolupráci. 🙂
Postupně už na tom pracujeme a konkrétně ve Vašem případě jsme již první část poplatků začali z vyúčtování mazat 🙂
U nás již vyřešeno, jednalo se o chybu, a peníze postupně vracejí. Děkujeme
Ahoj, dostala jsem vrácené peníze do Vyúčtování se společností Allegro. Když zvolím Vyzvednout přeplatek, lze provést převod pouze v PLN, ale můj bankovní účet je v CZK. Jak to můžu převést do CZK, jako když se běžně vybírají peníze z Dostupné finanční prostředky?
V sekci Aktuální zůstatek sice lze zvolit CZK, ale tam jde o převod na zaplacení Allegro, ne o výběr peněz na můj účet v CZK.
Víte, jak si můžu vybrat peníze v CZK na svůj účet?
@MiniHomeMart odpověď jsem přidal k Vašemu novému vláknu tady 🙂