anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nedorazil Vám PIN kód k zásilce od One by Allegro?

m_david
Expert Allegro.cz

Ahoj a dobrý den všem!

‼️UPDATE 24/11: Dle informací dopravce by již PIN kódy u nových zásilek měly chodit v pořádku, stejně tak většina nedoručených kódů k původním zásilkám by již měla být doručena. Mohou nastat specifické případy (typicky při přesměrování zásilek do OneBoxů nebo výdejních míst), kdy kód zatím nedorazil a zároveň přišla informace o tom, že úložní doba zásilek již vypršela. Opět dle informací od dopravce takové zásilky na výdejnách a Boxech zůstaly. V takovémto případě Vám zde již nebudeme schopni pomoci, ale lze se obrátit přímo na podporu dopravce a domluvit se například na novém doručení.

Dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů k zásilkám putujících převážně do Alza Boxu (ale může postihnout i ostatní výdejní místa). Dopravce usilovně pracuje na opravě a kódy k vyzvednutí postupně doposílá. U zásilek také prodlužuje úložní dobu.

Co by to ale bylo za komunitní fórum, abychom si tady nedokázali pomoci?

Pokud máte takovoutu zásilku (ke které nemáte kód, nebo dorazil ve formátu {{$pin}} - pošlete sem do vlákna číslo zásilky a pokusíme se PIN kód ručně vygenerovat. Ten by měl pak dorazit do SMS zprávy, případně bude vidět v aplikaci dopravce.

m_david_0-1763716440629.png

Marek
Moderator
oznacz moderatorów
115 ODPOWIEDZI 115

ksfj
#7 Wielbiciel

Prosim o PIN k Číslo zásilky: 1AM12900281

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Kód posílám a měl by být co nevidět u Vás 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

ksfj
#7 Wielbiciel

dekuji!

oznacz moderatorów

Client:110733968
#2 Obserwator

Dobrý den,

také prosím o zaslání PIN k zásilkám 1AM12860305 1AM12828637, zásilky jsou v Oneboxu uloženy již od 19.11. a měly by být odeslány zpět dnes 21.11. ve 14:24. Bohužel po od podpory ONE jsem se nedočkal žádné reakce na mé dotazy ohledně nedoručeni PINu!

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Dobrý den, dovedeme si představit, že dopravce a jeho podpora toho má teď velmi mnoho ke zpracování. Dobrá zpráva je, že kód posílám a co nevidět bude u Vás 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:110733968
#2 Obserwator

Moc děkuji, kódy již dorazily. 👍 Ještě bych rád poprosil o 1 den prodloužení u obou zásilek 1AM12860305 1AM12828637 , jelikož si je budu moci vyzvednout až ve večerních hodinách.

Ještě jednou moc děkuji.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Jasná věc a zařízeno 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:112189131
#2 Obserwator

Dobrý den,
prosím 1AM12899586.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím a kód posílám 🙂

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:120626485
#2 Obserwator

Dobrý den poprosil bych pin pro č.z. 1AM12747337

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Jestli se nepletu, tady už jsme kód řešili v druhém vlákně 🙂 PIN doposlán a měl by být brzy u Vás.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:128801131
#2 Obserwator

Kód bohužel nedorazil u dvou zásilek:  1AM12962817 a 1AM12900375 (u této zásilky čekám už od včerejška), pomoc by se moc hodila, děkuji.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

A pomoc je na cestě 🙂 Nové PINy jsem poslal a co nevidět dorazí.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:128801131
#2 Obserwator

Skvělé, moc děkuji za velmi rychlou odpověď. Pěkný zbytek dne.

oznacz moderatorów

Client:123486665
#7 Wielbiciel

Dobrý den přišlo mi nové heslo do alzaboxu ale stejně nefunguje nevím co dělat dal

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Dobrý den, nové heslo bylo již v klasickém tvaru, nebo pouze jako {{$pin}}?

Pro jistotu jsem u zásilky 1AM12782825 poslal kód nový - tam už by vše mělo fungovat v pořádku 🙂 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:134422372
#7 Wielbiciel

Dobrý den, prosím o zaslání kódu k objednávce 1AM12781798, děkuji.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Dobrý den, je mi to moc líto, ale ve Vašem konkrétním případě bohužel nedokáži kód doposlat ručně. Tady bych Vás tak chtěl ještě poprosit o trpělivost, než nový kód dojde automaticky. Na tom dopravce pracuje a věřím, že se situace co nejdříve vyřeší a kód dorazí.

Pro jistotu jsem Vám u zásilky prodloužil úložní dobu.

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

A číslo zásilky je 1AM12782825 a nejde mi vůbec heslo ani to nové čo mi přišlo děkuji 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

prosim urgentně potřebují novy PIN 

oznacz moderatorów