Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ahoj a dobrý den všem!
‼️UPDATE 24/11: Dle informací dopravce by již PIN kódy u nových zásilek měly chodit v pořádku, stejně tak většina nedoručených kódů k původním zásilkám by již měla být doručena. Mohou nastat specifické případy (typicky při přesměrování zásilek do OneBoxů nebo výdejních míst), kdy kód zatím nedorazil a zároveň přišla informace o tom, že úložní doba zásilek již vypršela. Opět dle informací od dopravce takové zásilky na výdejnách a Boxech zůstaly. V takovémto případě Vám zde již nebudeme schopni pomoci, ale lze se obrátit přímo na podporu dopravce a domluvit se například na novém doručení.
Dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů k zásilkám putujících převážně do Alza Boxu (ale může postihnout i ostatní výdejní místa). Dopravce usilovně pracuje na opravě a kódy k vyzvednutí postupně doposílá. U zásilek také prodlužuje úložní dobu.
Co by to ale bylo za komunitní fórum, abychom si tady nedokázali pomoci?
Pokud máte takovoutu zásilku (ke které nemáte kód, nebo dorazil ve formátu {{$pin}} - pošlete sem do vlákna číslo zásilky a pokusíme se PIN kód ručně vygenerovat. Ten by měl pak dorazit do SMS zprávy, případně bude vidět v aplikaci dopravce.
Prosim o PIN k Číslo zásilky: 1AM12900281
Kód posílám a měl by být co nevidět u Vás 🙂
dekuji!
Dobrý den,
také prosím o zaslání PIN k zásilkám 1AM12860305 a 1AM12828637, zásilky jsou v Oneboxu uloženy již od 19.11. a měly by být odeslány zpět dnes 21.11. ve 14:24. Bohužel po od podpory ONE jsem se nedočkal žádné reakce na mé dotazy ohledně nedoručeni PINu!
Dobrý den, dovedeme si představit, že dopravce a jeho podpora toho má teď velmi mnoho ke zpracování. Dobrá zpráva je, že kód posílám a co nevidět bude u Vás 🙂
Moc děkuji, kódy již dorazily. 👍 Ještě bych rád poprosil o 1 den prodloužení u obou zásilek 1AM12860305 a 1AM12828637 , jelikož si je budu moci vyzvednout až ve večerních hodinách.
Ještě jednou moc děkuji.
Jasná věc a zařízeno 🙂
Dobrý den,
prosím 1AM12899586.
Zdravím a kód posílám 🙂
Dobrý den poprosil bych pin pro č.z. 1AM12747337
Jestli se nepletu, tady už jsme kód řešili v druhém vlákně 🙂 PIN doposlán a měl by být brzy u Vás.
Kód bohužel nedorazil u dvou zásilek: 1AM12962817 a 1AM12900375 (u této zásilky čekám už od včerejška), pomoc by se moc hodila, děkuji.
A pomoc je na cestě 🙂 Nové PINy jsem poslal a co nevidět dorazí.
Skvělé, moc děkuji za velmi rychlou odpověď. Pěkný zbytek dne.
Dobrý den přišlo mi nové heslo do alzaboxu ale stejně nefunguje nevím co dělat dal
Dobrý den, nové heslo bylo již v klasickém tvaru, nebo pouze jako {{$pin}}?
Pro jistotu jsem u zásilky 1AM12782825 poslal kód nový - tam už by vše mělo fungovat v pořádku 🙂
Dobrý den, prosím o zaslání kódu k objednávce 1AM12781798, děkuji.
Dobrý den, je mi to moc líto, ale ve Vašem konkrétním případě bohužel nedokáži kód doposlat ručně. Tady bych Vás tak chtěl ještě poprosit o trpělivost, než nový kód dojde automaticky. Na tom dopravce pracuje a věřím, že se situace co nejdříve vyřeší a kód dorazí.
Pro jistotu jsem Vám u zásilky prodloužil úložní dobu.
A číslo zásilky je 1AM12782825 a nejde mi vůbec heslo ani to nové čo mi přišlo děkuji
prosim urgentně potřebují novy PIN