Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ahoj a dobrý den všem!
‼️UPDATE 24/11: Dle informací dopravce by již PIN kódy u nových zásilek měly chodit v pořádku, stejně tak většina nedoručených kódů k původním zásilkám by již měla být doručena. Mohou nastat specifické případy (typicky při přesměrování zásilek do OneBoxů nebo výdejních míst), kdy kód zatím nedorazil a zároveň přišla informace o tom, že úložní doba zásilek již vypršela. Opět dle informací od dopravce takové zásilky na výdejnách a Boxech zůstaly. V takovémto případě Vám zde již nebudeme schopni pomoci, ale lze se obrátit přímo na podporu dopravce a domluvit se například na novém doručení.
Dopravce One by Allegro se aktuálně potýká s výpadkem při generování PIN kódů k zásilkám putujících převážně do Alza Boxu (ale může postihnout i ostatní výdejní místa). Dopravce usilovně pracuje na opravě a kódy k vyzvednutí postupně doposílá. U zásilek také prodlužuje úložní dobu.
Co by to ale bylo za komunitní fórum, abychom si tady nedokázali pomoci?
Pokud máte takovoutu zásilku (ke které nemáte kód, nebo dorazil ve formátu {{$pin}} - pošlete sem do vlákna číslo zásilky a pokusíme se PIN kód ručně vygenerovat. Ten by měl pak dorazit do SMS zprávy, případně bude vidět v aplikaci dopravce.
Dobrý den, nemám pin pro zásilku 1AM12918261
Zdravím a nový kód posílám.
Dobrý den,
do dnešního dne jsem od Vás neobdržel PIN KÓD od dne kdy byla zásilka uložena (do 21.11) údajně byla lhůta prodloužena do dnešního dne. Ale když nemám kód nemám pořád jak ji vyzvednou.
Dnešním ránem jsem obdržel zprávu, že zásilka se bude vracet zpět. Vše je uhrazeno a ne za malou částku. Jak si to představujete? Všude jste měli info, že problém obratem vyřešíte a prd.
Č. 1AM12837074
Urgentně žádám o vyřešení!!!
Zdravím @Client:107431627, problém s PIN kódy postihl dopravce One, nikoliv přímo Allegro. Zde se snažíme co nejvíce pomoci v situacích, kdy to je v našich silách.
Bohužel ve Vašem konkrétním případě kód doposlat ručně nedokáži. Informace od dopravce je nicméně taková, že i přes notifikaci o expiraci úložní doby by zásilky měly v Boxech zůstat a kód bude doposlán automaticky.
Prosím o PIN kod k zasilce 1AM12765315 1AM12795443 1AM12809294. Ve středu jsem dostala zprávu, že Alza boxy jsou přeplněné a zásilku musí přesměrovat. Pak už žádnou zprávu nemám, jen omluvu, že došlo ke komplikacím. Můžete mi nějak pomoc? S pozdravem. Alexandra
Zdravím Alexandro, bohužel ve Vašem případě nedokáži nový kód vygenerovat. Obraťte se prosím přímo na dopravce na onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku a věřím, že jeho podpora Vám dokáže pomoci.
Dobrý den, zkusím, 1AM12775217. Již jsem zkoušel přes kontakt one by allegro, ale 3 dny ticho a telefon objednaný na den za 4 dny, což už bude na vše pozdě. Nejvíce mě štve nulová komunikace ze strany OBA, jediný funkční kontakt byl na FB. Děkuji.
Dobrý den @Ftelf, bohužel v tomto případě mi již nový kód vygenerovat nejde. Podle dopravce by měla platit informace, že zásilky i přes zprávě o vypršení úložní doby nadále jsou. Kromě vyčkání na odpověď od jeho podpory pak můžu nabídnout jen takové divoké, alternativníé řešení. Mělo by být možné vyrazit k Boxu, zavolat na Box infolinku dopravce (číslo najdete přímo na zařízení) a na dálku by Vám podpora měla být schopna skříňku otevřít.
Pokud byste se do toho pouštět nechtěl, nebo to z nějakého důvodu nezafungovalo, zásilka se buď vrátí zpět odesílateli, případě Vás dopravce bude kontaktovat s novou možností doručení.
Dobrý den, prosím vás kde se nachází moje zásilka A003608FK2. Měla by dneska být doručena. Děkuji
Kde je zásilka?
Prosím o PIN k zásilce A003608FK2
Prosím o adresu výdejně nebo mista
Dobrý den, s tímto v budoucnu lépe poradá přímo podpora dopravce One 🙂 Každopádně zde to vypadá, že zásilka dorazil na výdejnu Sazky v Bezdrevské ulici a nyní čeká na zpracování obsluhou. Od dopravce máme informaci, že PIN kódy k nově doručeným zásilkám již chodí v pořádku, takže jakmile výdejna balík zpracuje, zpráva s kódem dorazí.
Dobrý den prosím o PIN kód pro 1AM12994499
Zde je to už opravdu plně v moci dopravce, respektive obsluhy daného výdejního místa. Jakmile balík zpracují na příjmu, kód dorazí automaticky. V tomto případě jej bohužel nedokáži vygenerovat manuálně.
Balík už dorazil na místo jsem ho měla v ruce, ale mně ho nedali protože není PIN kód. Nemohu ho vyzvednout.