Mam problem s reklamaci baliku k objednavce aa1dbf80-1743-11f1-a7c9-231cf6ef29d1.
Balik byl mezi SK a CZ nekde vykraden. Dostal jsem ho s prelepku DPD a pulka (jedna z nadob) byl pryc.
Prodejce pry nedokaze reklamovat balik protoze to ma reklamovat platce dopravy coz je Allegro.
DPD se se mnou defakto nebavi - oni uz reklamaci eviduji a odkazuji me na Allegro at to doresi s DPD SK.
Allegro v diskuzi opakuje ze mam vyplnit protokol a dodam fotky (fotky uz jsou a protokol nejde protoze reklamace uz bezi...).
Uz me to cele prestava bavit, kvuli 238 Kc jsem tomu uz venoval az moc casu... nechapu proc reklamace dopravy je u Allegro tak slozita...
Zdravím @ksfj, obecně platí, že po převzetí zásilky je za reklamaci jakýchkoliv potíží s balíkem zodpovědný příjemce, tedy Vy.
Nicméně, v rámci programu Smart a také u Allegro dopravy Vám s reklamačním procesem pomůžeme a můžeme jej založit za Vás. Tady je tak určitě na místě omluva, že jsme v rámci Diskuze toto nenabídli a nevyřešili vše dříve.
Zároveň souhlasím s tím Vaším posledním bodem ohledně výše částky. V tomto případě za nás dává největší smysl prostě celou situaci vyřídit vrácením platby bez další zbytečné administrativy a tím i dalšího stráveného času. A k tomu nám zase pomůže program Allegro bezpečný nákup 🙂
Požádal jsem kolegyni, aby se na Váš případ podívala, přidala do Diskuze potřebné informace a tím byl případ rychle vyřízen. Měl byste o tom brzy dostat notifikaci.
Ještě jednou se omlouvám za drobné komplikace a peníze za nedoručené zboží budete mít brzy u sebe.