anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro CASH

ulas
#7 Wielbiciel#

Witam. Od paru tygodni Allegro reklamuje Allegro CASH (do 2 % zwrotu za zakupy), które jest  dostępne dla klientów posiadających roczną usługę Allegro SMART. Jestem klientką Allegro od 22 lat -  dużo kupującą, czasem sprzedającą - usługę Allegro SMART mam od początku jej wprowadzenia i tydzień temu zgłosiłam chęć dołączenia do tego programu i ... cisza, nie mogę doczekać się  maila, że usługa jest już dla mnie dostępna. Dlaczego??? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ulas Cześć 🙂 Napisz do nas w tej sprawie tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Sprawdzimy, co się dzieje 🙂  

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Usługa jest nieopłacalna , aktywowałem ale dzisiaj zrezygnowałem 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A dlaczego?🤔

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Wczorajszy post na ten temat został usunięty przez moderacje, tam wszystko opisałem . Po prostu moderacja usuwa prawdę .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A zrzutu nie masz?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Agent555 Wątek został usunięty, ponieważ wprowadzałeś w nim w błąd. Zasady programu nie są tajemnicą. Zwrot za zakupy wynosi do 2%, a za swoje zakupy oczekiwałeś zwrotu aż 20%

Możesz zrezygnować z Allegro Cash, to nie jest usługa obowiązkowa. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Z całym szacunkiem, ale Mnie życie nauczyło że nikt nic nie daje za darmo a tym bardziej "dopłaca".🤗

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Agent555 @Pokaż w którym miejscu allegro informuje o cashbacku w wysokości 20% 🙂

oznacz moderatorów