anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one najgorszy dostawca

Client:104198229
#7 Wielbiciel#

Allegro one oraz panowie na czacie to najgorsze co może Cię spotkać jeśli oczekujesz ważnej przesyłki. Nie dość, ze czekam Na swoją od czterech dni, nie mogę od nikogo uzyskać numeru do kuriera, jestem całe dnie w domu i nikt się nie pojawia, po czym wieczorami paczka wraca na magazyn, żałosne!!!!! Brak szacunku!!!! 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

LEW433
#21 Demiurg#

Oj tam zaraz, to dziecko Allegro, ale cosik ten poród nadal trwa, Omijać szerokim lukiem tego przewoźnika. A infolinia? 🤔

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Zawsze warto przejrzeć opinie o dostawcy zanim wybierze się formę dostawy . Tempo wielu dostawców jest dalekie od oczekiwań . Spróbuj złożyć skargę oraz reklamację na usługę a w przyszłości szukaj bardziej sprawdzonych metod dostawy.

oznacz moderatorów

Client:102172822
#1 Nowicjusz#

Ale to nie wina allegro tylko przewoźnika czyli UPS...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:102172822 nie UPS-u , allegro jest właścicicielem marki , już dawno pisałem żeby to oddali w ręce Pana Brzoski , a on będzie wiedział co z tym zrobić tylko będzie również chciał stosowną kasę , adekwatną do jakości usługi , ale allegro woli szkłem d......wycierać .

oznacz moderatorów

^Got^
#11 Animator#

Bo przecież liczy się tylko i wyłącznie "decyzja biznesowa", tak jak z wyszukiwarką xD

,,ɐʍosǝuzᴉq ɐſɔʎzǝp,, ɐzsɐu ʇsǝſ ɐʞɐʇ 'ǝᴉdnp ʍ sɐʍ ʎɯɐW :oɹƃǝllⱯ
oznacz moderatorów

nwlodek1
#7 Wielbiciel#

W 100% masz racje.

To najgorszy dostawca.

Bedę zmuszony do rezygnacji zakupów na allegro  jeżeli się nie poprawią.

Zamiast molestować swymi powiadomnieniamy  które nic nie dają tylko denerwują.

Niech zajmą się lepszą organizacją dostaw, albo przywrócą  inPost , który bardzo sprawnie działa

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@nwlodek1 Ale przecież InPost jest nadal dostępny, masz wybór. Wprawdzie sprzedawca musi udostępniać Allegro One, jeśli chce mieć oznaczenie Smart, ale kupujący nie ma obowiązku tego wybierać 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

nwlodek1
#7 Wielbiciel#

Nieprawda!

Chciałem to zrobić, ale jest usunięty.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@nwlodek1 To już raczej sprawka danego sprzedawcy. Ogromna większość daje możliwość wyboru, ale nie można wykluczyć, że istnieją jacyś samobójcy

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

nwlodek1
#7 Wielbiciel#

inPost można wybrać tam gdzie nie ma w okolicy ich  paczkomatu - sprawdzone!

oznacz moderatorów

er-artplus_sp
#7 Wielbiciel#

To może UOKiK by się tym zajął, że Allegro sugeruje i nakazuje sprzedawcy umieszczać mimo jego woli  usługi Allegro One przy Smarcie.  Bo to **piiip**o Allegro One należałoby usunąć z listy, może oni w tym pomogą i solną karę za nadużycie.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Dużo złego słyszałem o Allegro One, omijam z daleka.

oznacz moderatorów