anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pobrało wczoraj pieniądze a nie ma zakupionych produktów jak odzyskać kase

Client:88963320
#7 Wielbiciel

Wczoraj kupiłam produkty allegro PayU pobrało kasę z  konta a sklep nic nie wie o zamówieniu co robić jak odzyskać kase i gdzie to zgłosić 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kupowałaś przez podesłany link? Jeśli tak to prawdopodobnie zapłaciłaś na podstawionej stronie, to nie było Allegro, w takim wypadku kierunek Policja.

Jeśli zaś to był normalny zakup przez Allegro to sprawdź maila pozakupowego czy na pewno jesteś na właściwym koncie. Tu ludzie na każdym urządzeniu mają inne konto i sami o tym nie wiedzą. Ewentualnie zerknij czy Ci widok konta nie przeskoczył z prywatnego na firmowy. Mnie sie tak po wylogowaniu i zalogowaniu na prywatnym koncie notorycznie dzieje. Za pierwszym razem wpadłam w histerię, bo myślałam, że mi sie onto przekaształca jakimś cudem w firmowe... 😂 To się nazywa ułatwienie życia made in Allegro...

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:88963320 na Twoim koncie nie ma żadnego zakupu z wczoraj. Podaj proszę link, z którego korzystałaś. 

[edytowano] warto też sprawdzić odbiorcę na potwierdzeniu płatności. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów