Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, niestety allegro smart nie działa w rodzinie. Osoby usuwałem, dodawałem, czekałem dzień. Smart dla członków rodziny nie działa. Na stronach pomocy nie uzyskałem pomocy. Czytałem i postępowałem zgodnie z instrukcją allegro.
Pozdrawiam i proszę o pomoc
@KTradex żona powinna cię usunąć ze swojej grupy i powiązać ponownie od nowa.
Podpinam się do tematu - mam smarta do lutego 2024. Smart nie działa w rodzinie. Konta usuwałem podłączałem od nowa i nic.
Proszę o weryfikację
@Hugotyr zgodnie z zapowiedzią, opcją Smart mogłeś dzielić się z grupą rodziną do końca czerwca. Obecnie każdy z członków musi posiadać własnego Smarta. Zachęcam Cię do zapoznania się z nową promocją - członkowie Twojej grupy rodzinnej mogą wykupić Smart w promocyjnej cenie. 🙂
To nie jest prawdą w_kiwi. On ma smarta do końca lutego, więc powinien dłużej móc go dzielić. Proszę bardzo na dowód z mojego konta gdzie organizatorem jest mój mąż, nadal działa...
.
Luty to chyba jeszcze nie były nowe zasady. Ale może się mylę...
@AnnaG-Antyki tak to się zgadza, ponieważ pakiet Twój mąż wykupił pakiet przed 21 listopada 2022 roku, dlatego może się dzielić z Tobą Smartem aż do 11 października bieżącego roku. 🙂
Natomiast @Hugotyr wykupił pakiet Smart w lutym 2023 roku, zatem po zmianie, która weszła 21.11.2022 - tutaj znajdziesz informacje na ten temat.
A ok moja wina xD
Chciałem w ramach promocji przedłużyć allegro smart rodzinne , jak to zrobić ?
Nie da się. Teraz każdy musi mieć swojego SMARTa.
Od 3.07 nie ma już dzielenia się Smartem, możesz prosić głowę rodziny o zakup albo wykupić Smarta z20% zniżką.
Jak to zrobić , bo uważam ,że tu jest wszystko tak zagmatwane , mam chęć całkiem to wyrzucic
Jak w tytule. Nic nie dało usunięcie i dodanie jej do tej usługi. Po jej stronie ma w tej chwili status nieaktywny. Ja ze swej strony nie widzę co można by zrobić aby tą funkcjonalność przywrócić. Czy ktoś z państwa zna rozwiązanie?
@vertigo8888 Tak, albo Ty będziesz jej kupował ze Smart, albo ona kupi smarta. od 03.07 Smart family już nie działa.
allegro zabrało dzielonego smarta family teraz panuje na allegro podejście do kupujących pt każdy sobie smarta skrobie i każdy ma se kupić osobno
Dzień Dobry,
dostałam zaproszenie do Allegro Family, jednak nadal muszę płacić za przesyłkę.
W zakładce Allegro Family Twoja rodzina mam połączone konto. Proszę o wsparcie.
@Client:27932474 Allegro Family Smart przestało działać 03.07. Teraz każda osoba musi wykupić smarta oddzielnie.
Czyli mam rozumieć, że Allegro Family już w ogóle nie działa?
Opcja poproś o zakup powinna działać.
Nie działa.