Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ruszamy z promocją na roczną subskrypcję Allegro Smart! Od 2 listopada do 23 grudnia 2021 zapłacicie 10 zł mniej.
39 zł - tyle wystarczy, by cieszyć się zakupami z darmową dostawą i bezpłatną opcją zwrotu przez cały rok, wliczając gorący okres przed świętami Bożego Narodzenia. Zacznij oszczędzać na wysyłce do paczkomatów i punktów odbioru przy zakupach powyżej 40 zł i dostawach kurierskich dla zamówień, których wartość przekracza 80 zł.
Masz już Allegro Smart!? Rówież możesz skorzystać z promocji. Jeśli to roczna subskrypcja, przedłużysz ją o kolejne 12 miesięcy, licząc od momentu zakończenia obecnie aktywnego okresu. Już teraz odwiedź stronę.
Korzyści z usługi Allegro Smart!
Pełną treść regulaminu Allegro Smart! znajdziesz tutaj.
A gdzie można sprawdzić aktualny termin ważności obecnego pakietu? Na karcie Mój Smart mam tylko komunikat że jest aktywny i pakiet na 12 miesięcy. Brak konkretnej daty.
Tak, jak wejdziesz w "jesteś smart" jest data do kiedy aktywny( z prawej strony), sprawdź dokładnie.
Ok, jest taka kratka płatność i tam jest data kolejnej płatności która automatycznie będzie pobrana z przypisanej karty płatniczej, wcześniej tego nieskojarzyłem. Dzięki
Super.. Sprzedawcy - przygotujcie się na jeszcze większą ilość zwrotów z tytułu Allegro Smart.
Niestety promocja nie jest dla wszystkich. Jak do tej pory allegro wbrew temu pierwszemu postowi odmawia zakupu allegro smart na kolejny rok..
Witam, próbowałam znaleźć odpowiedź na pytanie które za chwilę zadam, niestety nieskutecznie. Jesteś Natalio w stanie podpowiedzieć mi w jaki sposób wykupić dziś w promocji allegro Smart na kolejny rok? Obecny kończy mi się 24 grudnia, czyli dzień po zakończeniu promocji, a nie ukrywam że chciałabym z niej skorzystać. Będę wdzięczna za odpowiedź
Pozdrawiam 😉
@ssilije, jeśli masz już Allegro Smart! również skorzystasz z promocji - przedłużymy Ci możliwość korzystania z usługi o dodatkowy czas. 🙂
Jak mogę skorzystać z promocji 3 m-ce gratis dla posiadaczy pay.
Posiadam pay. Przy zakupie Smart cały czas pokazuje zakup 12 m-cy.
Może te gratisowe 3 m-ce pojawiają się później?
@J_E_R_Y Tak, żeby dostać 3 dodatkowe miesiące, musisz wykupić Allegro Smart! na rok.