anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Smart w rodzinie

wieniaka
#1 Nowicjusz#

Organizator ma Allegro Smart (nie student, nie start), dzieli się z rodziną. Organizator ma darmowe dostawy, jeden z członków rodziny też ma, a ja dodany jako kolejny członek rodziny nie mam. Co robimy nie tak?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@wieniaka a może limit 10 członków przekroczone ? Organizator udostępnił Ci darmową dostawę ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@wieniaka Sprawdzimy, co jest tutaj nie tak, ale podaj mi proszę login konta, na których nie ma problemów. Login organizatora Twojej grupy rodzinnej już mam. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli Głowa ma Smarta to:

Jak udostępnić członkom rodziny usługę Allegro Smart!

Jeśli masz Allegro Smart! lub uczestniczysz w promocji Smart! na Start, automatycznie udostępniasz darmową dostawę i zwroty wszystkim członkom Allegro Family. Członkowie rodziny mogą też wtedy samodzielnie robić zakupy z darmową dostawą i zwrotem Smart!

Tu masz wiele odpowiedzi na ten temat: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-family/jak-dolaczyc-do-allegro-family-m0G0Ard1XiY

oznacz moderatorów

Zwyczajny-Kot
#8 Zapaleniec#

Czy to jeszcze działa? Nigdzie nie mogę znaleźć.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Zwyczajny-Kot widzę, że dla Twojego konta nie jest udostępniany Smart Family. Poproś organizatora rodziny, aby przeszedł tutaj do sekcji Allegro Family->Twoja rodzina, następnie niech wybierze opcję "zarządzaj". Tam może Cię dodać lub wysłać zaproszenie ponownie. Pamiętaj, aby zaakceptować zaproszenie, które otrzymasz mailem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów