Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy użytkownicy, chciałbym zapytać o opinię, być może czegoś nie doczytałem ale w momencie gdy Allegro postanowiło zamknąć projekt Allegro Family, moi członkowie rodziny po wygaśnięciu tej usługi mogli zakupić Smart Allegro za 39,90 zł na cały rok , ja niestety nie mam takiej oferty.
Co może być tego przyczyną ?
Allegro chce bym teraz zapłacił 59,90zł , moim zdaniem to nierówne traktowanie użytkowników, to ja zaprosiłem te osoby do rodziny a teraz wychodzę na tym najgorzej.
Czy ktoś zna na to zagadnienie odpowiedź ?
Dziękuję
@_ash_ Promocja została skierowana do osób, które wcześniej nie płaciły za korzystanie z usługi. Niższa cena miała je zachęcić do wykupienia Allegro Smart! na swoim koncie.
Ty nic nie tracisz, ani nie zyskujesz na takim rozwiązaniu.
Kolejny raz Allegro pokazuje, że ma w nosie użytkowników którzy od lat z nimi współpracują. Dzięki mnie macie 4 nowych użytkowników którzy wykupili usługę smart. Czy to niewystarczający powód by chociaż trochę docenić mój wkład w Państwa platformę ?
Tracę na tym dlatego, że zaangażowałem kolejne osoby do korzystania z Państwa usług, i nie liczę iż otrzymam z tego tytułu jakieś nagrody jedynie równe traktowanie każdego klienta.
Pro.ocji z wykupem tańszego smart allegro na black friday również nie otrzymałem.
Naprawdę zastanówcie się nad swoją polityką wewnętrzną.
Z poważaniem
Adam Brzozowski
@_ash_ byłeś organizatorem grupy darmowego smarta więc ci się nic nie należy a czlonków twojej grupy zachęca się promocją na smarta
Dokładnie, czyli ja wykonałem pracę załatwiając noeych klientów dla Allegeo, a oni traktują mnie nie na równo z nimi.. absurd..
Ja zrezygnowałem ze smarta @_ash_ z kilku powodów
1 oferty smart zwykle są droższe niż bez z wysyłką tylko te tańsze są zwykle dobrze przez portal zakopane w wyszukiwarce bo pozycjonują się gorzej np na 10 stronie
2 wielu sprzedawców i tak daje swoją darmową wysyłkę przy większych zakupach
3 mamy zalew chińskiego szmelcu i w wyszukiwarce i ogólnie na allegro
4 wyszukiwarka działa do bani a katalog sam robi babole i potem kupujesz i masz rozbieżność między katalogiem allegro a tym co w ofertę wpisał sprzedawca
Ogólnie coraz więcej czasu zajmuje znalezienie tego co cię interesuje i odfiltrowanie chińczyka
A można by to rozwiązać jednym filtrem, czyli "pokaż tylko oferty z Polski" i tyle. Mam takie same spostrzeżenia, że wyszukiwarka w allegro przez zalew ofert ze wschodu stała się maksymalnie nie czytelna.
@_ash_ Oczywiście że taka promocja powinna być dla całej grupy, oni tam w Poznaniu się odkleili już.
@LEW433 dla całej grupy z automatu to nie ale organizator powinien dostać na mail link do oferty zakupu smart albo kod i za powiedzmy 3 zakupy smart z jego polecenia dla osób które nigdy nie mialy kupionego wlasnegi smart powinien sam dostać zniżkę a @_ash_ pisze że się postarał nagonić użytkowników i dostał figę
Ja czuje się wykorzystany i tyle, poleciłem 4 osobe na których allegro so ie zarobi i wypieło się na mnie nie oferując mi nic. Tym samym drogie allegro do puki nie będziesz traktować użytkowników na równi to coraz więcej będziesz ich tracić..
Dostała grupa to i powinien dostać założyciel, logiczne.