anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inna cena Allegro Smart w rodzinie

MAMY ROZWIĄZANIE!
_ash_
#8 Zapaleniec#

Drodzy użytkownicy, chciałbym zapytać o opinię, być może czegoś nie doczytałem ale w momencie gdy Allegro postanowiło zamknąć projekt Allegro Family, moi członkowie rodziny po wygaśnięciu tej usługi mogli zakupić Smart Allegro za 39,90 zł na cały rok , ja niestety nie mam takiej oferty. 

Co może być tego przyczyną ? 

Allegro chce bym teraz zapłacił 59,90zł , moim zdaniem to nierówne traktowanie użytkowników, to ja zaprosiłem te osoby do rodziny a teraz wychodzę na tym najgorzej. 

Czy ktoś zna na to zagadnienie odpowiedź ? 

Dziękuję 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@_ash_ Promocja została skierowana do osób, które wcześniej nie płaciły za korzystanie z usługi. Niższa cena miała je zachęcić do wykupienia Allegro Smart! na swoim koncie.

Ty nic nie tracisz, ani nie zyskujesz na takim rozwiązaniu.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
_ash_
#8 Zapaleniec#

Kolejny raz Allegro pokazuje, że ma w nosie użytkowników którzy od lat z nimi współpracują. Dzięki mnie macie 4 nowych użytkowników którzy wykupili usługę smart. Czy to niewystarczający powód by chociaż trochę docenić mój wkład w Państwa platformę ? 

Tracę na tym dlatego, że zaangażowałem kolejne osoby do korzystania z Państwa usług, i nie liczę iż otrzymam z tego tytułu jakieś nagrody jedynie równe traktowanie każdego klienta. 

Pro.ocji z wykupem tańszego smart allegro na black friday również nie otrzymałem. 

Naprawdę zastanówcie się nad swoją polityką wewnętrzną. 

Z poważaniem 

Adam Brzozowski 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@_ash_ byłeś organizatorem grupy darmowego smarta więc ci się nic nie należy a czlonków twojej grupy zachęca się promocją na smarta

oznacz moderatorów
_ash_
#8 Zapaleniec#

Dokładnie, czyli ja wykonałem pracę załatwiając noeych klientów dla Allegeo, a oni traktują mnie nie na równo z nimi.. absurd.. 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Ja zrezygnowałem ze smarta @_ash_ z kilku powodów

1 oferty smart zwykle są droższe niż bez z wysyłką tylko te tańsze są zwykle dobrze przez portal zakopane w wyszukiwarce bo pozycjonują się gorzej np na 10 stronie

2 wielu sprzedawców i tak daje swoją darmową wysyłkę przy większych zakupach

3 mamy zalew chińskiego szmelcu i w wyszukiwarce i ogólnie na allegro

4 wyszukiwarka działa do bani a katalog sam robi babole i potem kupujesz i masz rozbieżność między katalogiem allegro a tym co w ofertę wpisał sprzedawca 

Ogólnie coraz więcej czasu zajmuje znalezienie tego co cię interesuje i odfiltrowanie chińczyka

oznacz moderatorów
_ash_
#8 Zapaleniec#

A można by to rozwiązać jednym filtrem, czyli "pokaż tylko oferty z Polski" i tyle. Mam takie same spostrzeżenia, że wyszukiwarka w allegro przez zalew ofert ze wschodu stała się maksymalnie nie czytelna. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@_ash_ Oczywiście że taka promocja powinna być dla całej grupy, oni tam w Poznaniu się odkleili już.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@LEW433 dla całej grupy z automatu to nie ale organizator powinien dostać na mail link do oferty zakupu smart albo kod i za powiedzmy 3 zakupy smart z jego polecenia dla osób które nigdy nie mialy kupionego wlasnegi smart powinien sam dostać zniżkę a @_ash_ pisze że się postarał nagonić użytkowników i dostał figę

oznacz moderatorów
_ash_
#8 Zapaleniec#

Ja czuje się wykorzystany i tyle, poleciłem 4 osobe na których allegro so ie zarobi i wypieło się na mnie nie oferując mi nic. Tym samym drogie allegro do puki nie będziesz traktować użytkowników na równi to coraz więcej będziesz ich tracić.. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Dostała grupa to i powinien dostać założyciel, logiczne.

oznacz moderatorów