anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro smart

neciaa1
#1 Nowicjusz

Nie mogę aktywować allegro smart za 39.99; jak w chodzę w zakładka to widnieje kwota 59,99

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@neciaa1 A gdzie widzisz informację o możliwości wykupienia SMART za 39,99?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@neciaa1 widzę, że usługa Smart! jest aktualnie na Twoim koncie w okresie wypowiedzenia. Niższa cena pojawi się dopiero po zakończeniu okresu wypowiedzenia, czyli 2 grudnia. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ziomek1293
#1 Nowicjusz

@Sa_nova 
Czy mogę prosić o weryfikację również dla mojego konta? Również nie widzę opcji Smart za 39,99 zł, a jakiś czas temu miałem dostępną opcję promocyjną z Disney+ z której nie zdążyłem skorzystać, więc super byłoby teraz skorzystać z promocji na Black Friday. 

Z góry dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów

mirekkom
#7 Wielbiciel

W grudniu kończy mi się Allegro Smart i również chciałbym skorzystać z ceny promocyjnej z Disney+ jeśli jest taka możliwość?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mirekkom @ziomek1293 nie każdemu wskakuje niższa cena , jak robicie dużo zwrotów trzeba będzie zapłacić nominalną

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria  to raczej nie to, ja jeszcze nigdy w życiu nie zrobiłem zwrotu, nawet jak winny był sprzedający, po prostu jestem leń i wolę wrzucić do szuflady na przydasię 😉 a i tak musiałem zapłacić 59,90

oznacz moderatorów

ziomek1293
#1 Nowicjusz

@mdrogeria tak jak pisze @KOGIEL_T nie robiłem żadnego zwrotu, więc to na bank nie jest przyczyną. 

Poczekam na weryfikację przez @Sa_nova i może się wyjaśni sprawa. 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@ziomek1293  widzę, że aktualnie usługa jest na Twoim koncie w okresie wypowiedzenia. Czyli będziesz mógł skorzystać z promocji, po zakończeniu okresu wypowiedzenia 5 grudnia. 

@mirekkom promocja Smart! z Disney+ jest skierowana do wybranych użytkowników. Jeśli Twoje konto zalicza się do promocji, to zobaczysz możliwość skorzystania z niej. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mirekkom
#7 Wielbiciel

OK Dzięki 🙂

oznacz moderatorów

jan657
#1 Nowicjusz

poprosze o weryfikacje również dla mojego konta

oznacz moderatorów

Sa_nova

@jan657 masz aktywną usługę Smart! na swoim koncie do 15 grudnia. Promocja jest kierowana do użytkowników, bez aktywnej usługi Smart! na koncie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów