anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Smart

XxolusiaX
#2 Obserwator#

Dzień dobry. Na początku września opłaciłam Smart na rok. Po opłaceniu uruchomił się Smart na start, dokonałam 5 zamówień i Smart jest już nieaktywny. Mam potwierdzenie opłacenia przelewu, który kosztował 59,90 zł. Pieniądze nie zostały zwrócone, a niestety muszę płacić teraz za przesyłki. Pisałam maile do Allegro, ale nie uzyskuje odpowiedzi. Czy ktoś tak miał?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@XxolusiaX może masz kilka kont

oznacz moderatorów

XxolusiaX
#2 Obserwator#

Nie, mam jedno konto, które utworzylam i zaraz aktywowałam smarta

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@XxolusiaX zawsze na początku jest smart na start a dopiero po wykorzystaniu puli należy wykupić subskrypcję.

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  może moderatorki wyjaśnia tajemnicę

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@XxolusiaX Co widzisz TUTAJ?

Było już wiele takich wątków - w praktycznie każdym koniec końców okazywało się, że jednak było drugie konto. Rekordzista z tego co pamiętam miał ich osiem.

Sprawdź na mailu wiadomość o wykupieniu SMART i sprawdź czy ten mail jest przypisany do konta z którego piszesz.

oznacz moderatorów

XxolusiaX
#2 Obserwator#

Po wejściu w link w mam informację że Smart wygasł i pojawiaja się opcje płatności. Nie mam innego konta, to jedyne, nie zakładałam bo myślałam, że konto też jest płatne. 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@XxolusiaX Moderacja niedługo rzuci okiem.

oznacz moderatorów

XxolusiaX
#2 Obserwator#

Dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @XxolusiaX! Widzę na Twoim koncie tylko utworzoną płatność z 5.11.2023 oraz nieudaną płatność z 31.08.2023 dlatego Smart! nie jest już dostępny. 
Piszesz, że masz potwierdzenie przelewu, prześlij je proszę za pomocą tego formularza, Doradcy skonsultują to z operatorem płatności, być może operator (ponieważ była to płatność przelewem tradycyjnym) nie wie na jakie dane wykonać zwrot.   

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów