Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Czy allegro smart już nie obowiązuje na wszystkie zakupy powyżej 45 zł?
Zależy:
Rozumiem, chciałam zakupić rzecz za 120 zł i do tej pory za każdy taki zakup miałam darmową przesyłkę, a teraz ani jeden produkt nie ma takiej opcji, dlatego jestem zaskoczona.
@lukaszzbrz będzie to coraz częstsze, że sprzedawcy nie będą oferować przesyłek w programie Smart! zważywszy na dopłaty do Smart! jaki ponoszą oraz niedoskonałości tego programu w tym tzw. dobieranie do kosztu Smart! a potem zwroty.
SMART ma zastosowanie w ofertach które są oznaczone logo SMART - to nie tak, że każda oferta powyżej 45 zł ma darmową dostawę.
Może po prostu nie ma oznaczenia SMART lub wyszukujesz oferty z wysyłką z poza Polski?
Pokaż link do przykładowej oferty.
Do tej pory wszystko było ze smartem, dlatego jestem zaskoczona, ale Pan wyżej wytłumaczył, że stało się to nie opłacalne dla sprzedającego
To nie ma znaczenia, szukasz ofert i jak mają dostawę Smart to masz darmową dostawę.
@lukaszzbrz @Wcale się nie dziwię że staje się to nieopłacalne dla sprzedającego. Ktoś przecież musi zapłacić za dostawę - kurierzy nie jeżdżą za darmo. A skoro za dostawę w SMART nie płacisz Ty to musi to zrobić… 🙂
Coś tam się płaci za smarta w skali całego kraju to dosyć sporo ...