anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro smart

bagiba
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry. Chciałam dowiedzieć się, dlaczego mój allegro smart jest nieaktywny skoro zapłaciłam za niego 12.12.2020. Barbara Bagińska

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Screenshot_2020-12-28 Jakim prawem allegro umozliwia sprzedajacym blokowanie klientow (1).pngZapytaj moderatorów, najszybciej będzie to sprawdzić.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Się nauczył wywoływać całą załogę. Na twój gwizdek mogą nie przyjść.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@bagiba Widocznie nie zapłaciłaś, po zapłacie byłby aktywny. Sprawdź wszystkie swoje konta Allegro, bo może opłaciłaś  na innym koncie, a sprawdzasz aktywność na innym.

Jak płaciłaś? Szybkim przelewem, czy tradycyjnym? Wpłata jest zakończona?

oznacz moderatorów

bagiba
#1 Nowicjusz#

Zapłaciłam, ale poszło jako opłata za przesyłkę a nie jako opłata za smart. Nie wiem dlaczego.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@bagiba Czyli prawidłowo, Allegro nalicza za Smart 8.99 ale w tym momencie nie płacisz już za przesyłkę. Powinnaś mieć maila od Allegro z informacją o zakupie Smart na miesiąc. Smart powinien być aktywny na koncie, na którym dokonałaś zakupu.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@bagiba Usługa nie jest aktywna na Twoim koncie. Widzę, że 12 grudnia próbowałeś ją opłacić podczas zakupów, jednak dwie płatności zostały anulowane.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Czyli jednak nie zapłaciła. @bagiba W zakładce Kupione Ponów płatność. Jeśli za pierwszym razem pieniądze zostały zabrane z konta, wrócą na to konto po około 3 dniach.

oznacz moderatorów