Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem zakupu z Allegro Smart, kurier był darmowy, ale za kuriera pobrano 12 zł, proszę o zwrot pieniędzy
@Client:110329104 Którego zamówienia dotyczy ten problem?
DPD
1000587795556U
@Client:110329104 Proszę Cię o numer tego zakupu. Niestety numer przesyłki nie wystarczy.
13048692192
To jets numer oferty? Powerbank?
wejdz w dostawa za darmo
darmowa dostawa w smart jest tylko przy opcjach oznaczonych jako smart czyli Paczkomat i kurier ale dpd. Kurier zwykły jest bez smart i jeśli tak wybrałeś to tak dostaniesz ale za opłata.
Wybrałem dpd i musiałem zapłacić
ale kogo prosisz? nas? Allegro? Twoje pieniądze sa u sprzedawcy i z nim musisz rozmaiwać.....
@Client:110329104 widocznie dana dostawa nie była smart ? podaj link i jakiego przewoźnika wybrałeś ? pamietaj że smart nie zawsze daje darmowe dostawy i nie wszystkie 😞
Posiadanie Smarta nie gwarantuje darmowych dostaw, musisz szukać ofert które mają taką opcję.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
@Client:110329104 nie masz aktywnej subskrypcji Smart, dlatego nie mogłeś skorzystać z darmowej dostawy. Subskrypcją możesz zarządzać tutaj. 🙂
@Client:110329104 pewnie masz inne konto, na którym nasz wykupionego smarta.
Zwrotu nie będzie bo się nie należy 🙂
@Client:44052296 @serwis-texas Proponuję zrzutkę po 10 gr od każdego forumowicza > spokojnie wystarczy na zwrot tych 12 zł i jeszcze zostanie na 🍺
@Ziolko39 😅 nie będziemy robić konkurencji dla allegro protect. Przecież allegro zawsze twierdzą, że zadowolenie kupującego jest najważniejsze to niech mu zwrócą ze składek użytkowników.
Ja mam inny pomysł. Niech użytkownicy AG, charytatywnie zostaną wykładowcami Allegro Akademii dla kupujących. Po dwie godziny dziennie. Będziemy uczyć:
- co to jest login
- że jeżeli logujesz na desktop loginem A a w apce mobila loginem B to nie będzie to te same konto
- że jeżeli wykupisz to ekskluzywną usługę SMART na koncie A to na koncie B już nie działa
- jeżeli masz pakiet SMART to zawsze Ci się należy wysyłka gratis
- jeżeli nie masz pakietu SMART to też Ci się należy wysyłka gratis
- jeżeli udało Ci zrobić transakcje z użyciem Smart usługą kurierską to należy kuriera poczęstować herbatą, ciastkiem, ciastem, kanapką. No chłop za darmo w końcu jeździ z tymi paczkami.
- Allegro lokalnie to nie to samo co Allegro (zamówienia znajdują się w innych zakładkach)
- jeżeli masz wykupione SMART na koncie A, logujesz kontem B i nie widzisz że usługa jest aktywna należy założyć nowe konto C, tam już SMART będzie.