Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wygrałam licytacje (58zl) i dokupiłam przedmiot (39zl) chcąc połączyć je w jedną wysyłkę smart anulowałam płatności i teraz nie mogę ich ponownie opłacić pomoże ktoś?
Dzięki za odpowiedź, ale wyskakuje taki komunikat. Płatność nie została zrealizowana ponieważ anulowałam ja przy logowaniu do banku, więc pieniądze nie zostały pobrane
@Client:68605907 No tak i musisz zapłacić ponownie w zakładce kupione, masz opłacone, nieopłacone itd, zaznaczasz te które chcesz opłacić i płacisz.
Masz napisane w komunikacie, że trzeba anulować każdą z płatności. Anuluj, a następnie kliknij Ponów płatność. W drugim komunikacie masz informację, że oferta z Kup teraz jest już niedostępna, więc jej nie opłacisz. Wejdź w zakładkę Moje zakupy, zaznacz po lewej stronie towar z licytacji i na samym dole kliknij Zapłać.
Wejdź w zakładkę Moje zakupy:
https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/nowe-kupione
po lewej stronie zaznacz przedmioty, które chcesz opłacić i na dole kliknij Zapłać.
Chyba się nie rozumiemy one są zaznaczone i klikając opłac właśnie wyskakuje ten komunikat
Dodatkowo jeśli nawet chce opłacić pojedynczo daną rzecz wyskakuje to
@Client:68605907 Obrazka nie widzimy, a weź się zaloguj powtórnie i spróbuj.
Nic nie daje, nawet logowałam się na laptopie, klikając opłac wyskakuje oferta jest juz niedostępna. Dzięki za pomoc