Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, aktywowałam allegro pay dwa tygodnie temu, a nadal nie otrzymałam kuponu na 100 złotych, @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@groszek3_2005 poprosiłam już o sprawdzenie Twojej transakcji, więc jak tylko dostanę odpowiedź, dam Ci tutaj znać.
Hej, czy udało się ustalić powód? pozdrawiam
@groszek3_2005 przepraszam, że musisz czekać, ale dostałam jedynie informację, że nie spełniłaś wszystkich warunków tej promocji. Ustalam jeszcze, którego dokładnie punktu regulaminu.
@groszek3_2005 już mam info, że nie spełniłaś tych warunków tej promocji:
b. Uczestnik posiada Konto na Allegro od co najmniej 91 dni i w ciągu ostatnich 366 dni, obliczanych codziennie dla każdego z dni w Okresie trwania Promocjiliczba Dni Transakcyjnych przypisanych do Konta Użytkownika wyniosła od 1 do 26 Dni Transakcyjnych,
lub
c. Uczestnik posiada Konto na Allegro dłużej niż 366 dni, w ciągu ostatnich 366 dniach liczba Dni Transakcyjnych była równa 0, zaś w okresie dłuższym niż ostatnie 366 dni Uczestnik posiadał co najmniej 1 Dzień Transakcyjny.
Nie bardzo rozumiem, konto posiadam od prawie 20 lat, zakupy robię minimum kilka razy w miesiącu a mimo to nie spełniam powyższych warunków?
@groszek3_2005 Ola wskazała Ci punkt regulaminu - jeśli w przeciągu ostatnich 366 dni miałeś wykonaną chociaż jedną transakcję, to nie spełniasz warunków tej promocji.