anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kuponu po aktywacji allegro pay

groszek3_2005
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, aktywowałam allegro pay dwa tygodnie temu, a nadal nie otrzymałam kuponu na 100 złotych, @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@groszek3_2005 poprosiłam już o sprawdzenie Twojej transakcji, więc jak tylko dostanę odpowiedź, dam Ci tutaj znać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

groszek3_2005
#7 Wielbiciel#

Hej, czy udało się ustalić powód? pozdrawiam

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@groszek3_2005 przepraszam, że musisz czekać, ale dostałam jedynie informację, że nie spełniłaś wszystkich warunków tej promocji. Ustalam jeszcze, którego dokładnie punktu regulaminu. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@groszek3_2005 już mam info, że nie spełniłaś tych warunków tej promocji: 

b. Uczestnik posiada Konto na Allegro od co najmniej  91 dni i  w ciągu ostatnich 366 dni, obliczanych codziennie  dla każdego z dni w Okresie trwania Promocji liczba Dni Transakcyjnych przypisanych do Konta Użytkownika wyniosła od 1 do 26 Dni Transakcyjnych,
lub
c.  Uczestnik posiada Konto na Allegro dłużej niż 366  dni, w ciągu ostatnich 366 dniach liczba Dni Transakcyjnych była równa 0, zaś  w okresie dłuższym niż ostatnie 366 dni Uczestnik posiadał  co najmniej  1 Dzień Transakcyjny.
   Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

groszek3_2005
#7 Wielbiciel#

@_HolaOla_

Nie bardzo rozumiem, konto posiadam od prawie 20 lat, zakupy robię minimum kilka razy w miesiącu a mimo to nie spełniam powyższych warunków?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@groszek3_2005 Ola wskazała Ci punkt regulaminu - jeśli w przeciągu ostatnich 366 dni miałeś wykonaną chociaż jedną transakcję, to nie spełniasz warunków tej promocji. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

groszek3_2005
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów