anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak opcji darmowego zwrotu, po zakupie ze Smart'em.

mariuszko22
#8 Zapaleniec#

Witam. W dniu 14.06 kupiłem dwa przedmioty z darmową dostawą Smart do paczkomatu, nr. zam. 3fd10970-ec22-11ec-8744-17733c3bb954. W dniu 17.06 odebrałem przesyłkę z paczkomatu. Dziś zgłosiłem zwrot jednego z przedmiotów, nr. zwrotu 8N28/2022, ale nie mogę wybrać darmowego zwrotu bo jest tylko opcja "WYŚLĘ PRODUKTY SAMODZIELNIE". Czy coś się zmieniło w zasadach zwrotów?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

A zakup na zwykłym allegro czy na allegro lokalne?

oznacz moderatorów

mariuszko22
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mariuszko22 Możesz przesłać zrzuty ekranu, na których będzie widoczna opcja odesłania towaru?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mariuszko22
#8 Zapaleniec#

all.jpg

oznacz moderatorów

mariuszko22
#8 Zapaleniec#

Zakupiłem przedmiot tutaj: https://allegro.pl/oferta/myszka-bezprzewodowa-logitech-m185-sensor-optyczny-12185458992?snapshot=Mj...

Po kliknięciu w link jest info że sprzedawca zmienił ofertę. Po zmianie nie ma już, opcji Smart na tej aukcji. Może tu jest problem?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mariuszko22 Przekazałam tę sprawę do konsultacji. Odezwę się ponownie, gdy będę wiedzieć więcej.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mariuszko22 Przyczyną problemu jest zagraniczy adres do zwrotu. Jeśli sprzedający podaje zagraniczny adres, niestety darmowy zwrot nie jest dostępny. Nie ma tu błędu.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@mariuszko22 pewnie błąd systemu, ale tak powinno być dla tych co dobierają produkt żeby kupić ze smartem, a potem go zwracają. 

oznacz moderatorów