Zniknął podgląd opcji wysyłki oferowanych przez sprzedawców. Jest to jeden z kluczowych elementów wyboru produktu. Po wejściu w opcję wysyłki korzystając z Smart widać wyłącznie opcję zakupu Smart pomimo, że wykupuję go od kiedy powstał. Nie widać oferowanych przez sprzedawców rodzajów przesyłki co uniemożliwia prawidłowy wybór przedmiotu. Nie kupuję u sprzedawców, którzy nie oferują wysyłki przez InPost. Jak teraz sprawdzić czy sprzedawca oferuje preferowany przeze mnie sposób ?
@leon_r metody dostawy, które sprzedający udostępnia w ofercie są jak najbardziej dostępne do wglądu przez klienta na stronie oferty w zakładce [dostawa]. Doprecyzuj proszę czy korzystasz z przeglądarki czy aplikacji i podeślij zrzut ekranu.
Oczywiście z przeglądarki. Klikając w link Dostawa 0zł z Smart otrzymuję takie coś, opcje wysyłki są dostępne po wybraniu opcji płatnych wysyłek bez Smart, chyba ktoś czegoś niedopracował albo języka Polskiego jeszcze nie nauczył.
all.jpg
Cześć, @leon_r! Kliknij na stronie oferty w zakładkę "dostawa od x zł" - tak jak na zrzucie. W tym miejscu znajdziesz wszystkie informacje na temat dostawy.
Zrzut ekranu 2026-04-27 073932.png
Tyle, że u mnie wyświetla się to tak jak na zrzucie. Logiczne jest, że sprawdzam wysyłkę za 0 zł z aktywnym Smart skoro mam wykupiony, a tam zonk, wyświetla mi się reklama Smart, a nie oferowane przez sprzedawcę metody wysyłki.
al.jpg
Dlaczego miałaby mnie interesować wysyłka bez smart i dlaczego wyświetla mi się reklama sposobu zakupu smart skoro mam wykupiony w miejscu gdzie powinny być sposoby wysyłki oferowane przez sprzedawcę z opcją Smart ?
Czy jest opcja wyłączenia tego beznadziejnie nieintuicyjnego, utrudniającego korzystanie z serwisu nowego wyglądu, jak widać na dodatek zawierającego merytoryczne błędy ?
@leon_r sprawdź proszę czy korzystasz z najnowszej wersji przeglądarki (jeśli nie wiesz jak to sprawdzić, to daj proszę znać, z której przeglądarki dokładnie korzystasz). Jeśli nie masz aktualnej wersji, to proszę, abyś ją zaktualizował.
Jeżeli po tym kroku zakładki wciąż będą wyświetlały się jak na zrzucie, to proszę sprawdź działanie strony w oknie prywatnym incognito oraz wyczyść pliki Cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE).
Jeśli po tych krokach, nie będzie wyświetlała się zakładka "dostawa za darmo" - to daj proszę znać i załącz cały zrzut ekranu z widocznym problemem, paskiem adresowym strony, datą oraz godziną. Będę mogła wtedy zweryfikować problem z działem technicznym.
Serio ? Tworzyłem strony kiedy jeszcze Cię w planach nie było .... Proponowanie czegoś podobnego osobie, o której pojęcia się nie ma jest trochę ... nierozsądne ?
Korzystam z MS, Chrome, DD, Firefoxa, Opery i kilku Linuxowych w najnowszych wersjach skonfigurowanych tak żeby za każdym pobierały stronę w całości.
Macie błąd i tyle.
@leon_r nie znam Twojego życiorysu. Zaproponowane przezemnie rozwiązania są pierwszymi krokami, w przypadku różnych błędów technicznych, które proponujemy wszystkim użytkownikom i to ile mam lat, nie ma tu najmniejszego znaczenia.
Dziękuję za podane przeglądarek, z których korzystasz. Skonsultowałam zgłoszony problem z działem technicznym i potwierdzają, że znają temat. Pracujemy już nad rozwiązaniem problemu z widokiem dostępnych dostaw.
I to jest rzeczowa odpowiedź, powodzenia z poprawą niedociągnięcia.
@leon_r Sprawdź teraz czy problem nadal występuje. Jeśli występuje, prześlij nam nowy zrzut z tym, co aktualnie widzisz po kliknięciu w pole "Dostawa za 0 zł z aktywnym Smart!".