Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dokonałem dziś zakupu w kategorii Allegro/Zdrowie/Domowa apteczka
za kwotę 135 zł + wysyłka , ale nie otrzymałem za ten zakup żadnych monet w 3 wyzwaniach:
Zrób zakupy na Allegro i zgarnij Smart! Monety
Zrób zakupy za min. 70 zł na Allegro
Zrób zakupy za min. 100 zł w kategorii Zdrowie
wyzwania są aktywne, mam darmowy okres próbny Smart i do tej pory za dokonane wyzwania otrzymywałem monety, a teraz ten dzisiejszy zakup nie jest widoczny w wyzwaniach i sumach zakupów
@mondek12234 Czy zapoznawałeś się z regulaminami tych promocji? Dla każdej z nich jest wyznaczony czas, w ciągu którego zostaną przyznane monety.
Witam, wyzwania aktywne są do 31.08
regulamin - Monety za wykonane wyzwania otrzymasz zaraz po zakończeniu transakcji. Otrzymasz powiadomienie o zdobytych Monetach. Dodatkowo przyznane Monety zobaczysz w sekcji “Historia Monet” w zakładce “Monety i wyzwania”.
a w tej chwili już mam 2 zakupy i żaden z nich nie jest dodane do historii wyzwań/monet/zakupów - nie są policzone te zakupy
@mondek12234 podeślij proszę zrzut ekranu ze swoich wyzwań tak, żeby te opisane przez Ciebie były widoczne.
wysyłam ponownie, nie załadowało się 🙂
czy widać zrzuty ekranu z wyzwaniami?
@mondek12234 Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Witam, czy coś udało się wyjaśnić w tej sprawie?
@mondek12234 Przykro mi, ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Skierowałam prośbę o ponaglenie.
@mondek12234 Wracam do Ciebie z odpowiedzią. W zamówieniu w kategorii zdrowie, czyli a06efde0-8356-11f0-95b1-89e9084bd6b7 są rzeczy z kategorii wykluczonej (leki bez recepty), a reszta nie zdobywa minimalnej wartości zamówienia.
Natomiast zamówienie 59570790-8419-11f0-a28a-856b33359082 nie osiągnęło minimalnej wartości zamówienia.
Dziękuję za wyjaśnienie dotyczące wyzwania
Zrób zakupy za min. 100 zł w kategorii Zdrowie
a co z przyznaniem monet za wyzwania ?
po zamówieniu a06efde0-8356-11f0-95b1-89e9084bd6b7
powinny naliczyć się 7 monet za wyzwanie
oraz zwiększyć suma zakupów do wyzwania
przekraczając próg przyznania monet (850/5=170 zł)
suma wszystkich 3 moich zakupów w okresie trwania wyzwania - 251,37 zł, więc kolejne 7 monet
łącznie z obu wyzwań 14 monet. Pozdrawiam
@mondek12234 kategoria leki bez recepty jest wykluczona z promocji monetowych (tutaj regulamin), więc w przypadku innych wyzwań również to zamówienie nie spełniło warunków.
Po odjęciu kategorii leki bez recepty, jego wartość to 12,21 zł.
dziękuję za wyjaśnienia