anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro smart monety wyzwanie zakupów za 5x150 zł

westpark_outlet
#7 Wielbiciel

Witam, czy ktokolwiek orientuje się skąd ta dysproporcja w wyzwaniu monet allegro smart? Każdy użytkownik dostał jeden z 3 wariantów niewiadomoż czemu, który jest nie fair w stosunku do najlepszego z nich:
- wydaj 5x150 zł otrzymaj razem 25 monet
- wydaj 5x150 zł otrzymaj razem 75 monet
- wydaj 5x100 zł otrzymaj razem 75 monet

Skąd aż taka dysproporcja, która jest nie fair w stosunku do innych użytkowników? Sam otrzymałem promocję 5x5 i czuję się szczerze poszkodowany patrząc na to ile robię zakupów na tym portalu, zaś inni którzy robią podobnie bądź mniej dostali 75 monet do otrzymania w porównaniu do moich biednych 25.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@westpark_outlet wyzwania to spersonalizowane zadania zakupowe a ich dostępność jest zależna od aktywności na Allegro. Dlatego różni kupujący otrzymują różne wyzwania. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

westpark_outlet
#7 Wielbiciel

Czyli jak robię dużo zakupów to nie dostanę nigdy tak lukratywnego wyzwania jak osoba co nie robi wcale, bądź minimalne w takim razie? Bo nie oszukujmy się, ale można to nazwać napluciem użytkownikowi na twarz i bardzo słaby PR z Państwa strony, kiedy dajecie jednemu użytkownikowi, który ma na smart ponad 600 zakupów tak jak ja 5x5 monet za 750 zł i komuś kto ma zrobione 30 zakupów 5x15 monet za 750 czy nawet za 500 zł. Dosłownie bardzo chamskie patrząc z punktu widzenia klienta. 

oznacz moderatorów

jabollus
#12 Orędownik

Im ktoś robi tutaj więcej zakupów, tym otrzymał wyzwanie z mniejszą liczbą monet do zebrania?

U mnie też tylko 5x5

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@westpark_outlet smart wyzwania to akcje promocyjne mające na celu między innymi aktywizację danego użytkownika do zakupów na platformie. Rozumiem Twoją frustrację, natomiast tak jak pisaliśmy wyzwania są spersonalizowane i dostosowane do danego użytkownika. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To jeszcze najgorzej nie masz. Ja ostatnie wyzwanie zrobiłam 21.07.2026. Od tego czasu nie mam nowych wyzwań. To było to:

AnnaGAntyki_0-1756729538822.png

Zrób 2 zakupy korzystając z płatności Visa Mobile

Żeby było śmieszniej to na drugim koncie ze smart do tej pory wisi mi dokładnie to samo wyzwanie. Ani nie chce się zmienić na inne, ani nie mogę go zrobić, bo już zrobiłam na innym koncie.
A to, że Allegro traktuje różnie swoich użytkowników jest wiadome od dawna. Nie zdziwi tu nic...
(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów