Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@aneczka--21 Jeśli kod jest przeterminowany, to nie nadasz za jego pomocą przesyłki.
Jeśli termin na odesłanie przedmiotu nie minął, to mogę spróbować wygenerować dla Ciebie nową etykietę, ale musisz podać mi numer zamówienia. 🙂
Cześć nr zamówienie 00643900-7bfb-11ee-9fc4-adb-613753b0d
poproszę info na maila [edytowano]
@aneczka--21 Kod minął a czas na odesłanie jest nadal? masz 14dni na odesłanie od chwili odstąpienia od umowy zakupu(zaznaczenia zwrotu) chyba że sprzedający zaznaczył w ofercie inaczej, najlepiej skontaktować się ze sprzedającym i wyjaśnić sprawę.
sprzedający poinformował mnie żebym skontaktowała się z allegro
@Client:116546899 @aneczka--21 W szczegółach zwrotu w zakładce Kupione możesz pobrać etykietę zwrotu DPD.
Metoda dostawy to DPD, dlatego nie ma możliwości wygenerowania dla Ciebie kodu zwrotu do odesłania zamówienia za pomocą Paczkomatów InPost.
Czyli za zwrot muszę zapłacić??
@Client:116546899 Nie, zwrot masz darmowy. Musisz pobrać etykietę, nakleić ją na paczce i nadać w punkcie DPD.
Etykietę masz wygenerowaną, pobierzesz ją ze szczegółów zwrotu w zakładce Kupione.
Witam,
przez wyjazd wakacyjny przeterminował mi się kod zwrotu inpost, czy mogę poprosić o wygenerowanie nowego? Numer zamówienia - 99625590-429a-11ef-845f-31ffd1155a00
@przemekvip20 przykro mi, ale czas na odesłanie paczki minął wczoraj. W takiej sytuacji nie mogę wygenerować nowego kodu zwrotu. Skontaktuj się proszę ze sprzedającym, czy zgadza się przyjąć zwrot po terminie.
@la_nika otrzymałem potwierdzenie od sprzedawcy, że mogę zwrócić towar po terminie. Poproszę o wygenerowanie kodu do paczkomatu.
Czemu nie odeślesz na własną rękę czy tylko sprzedawca musi być stratny 🤔
Po czasie to już tylko na własny koszt.