Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy da się wyłączyć te denerwujące powiadomienia "na naszych wysyłkach zaoszczędziłeś już... "? Szczerze mówiąc jak widzę ile mogłam wydać na przesyłki to wcale nie myślę " O fajnie ze Smartem tyle zaoszczędziłam, WOW" tylko raczej "o cholera, to ILE wydałam na to co kupiłam skoro na same przesyłki bez smarta poszłoby prawie 3k". Dawniej przyjemnie korzystało się z allegro, teraz przez te powiadomienia szukam czy gdzieś z przesyłką za free nie będzie coś w tej samej cenie (empik, **piiip**) bo tam przynajmniej nie wyliczają ile wydałam lub nie wydałam pieniędzy 😉
To co się wyświetla to nie tylko irytuje ale też nie jest do końca prawdą . Ja tego nie uznaję za oszczędność bo zdaję sobie sprawę że sprzedawca wysyłając w smarcie musi gdzieś wliczyć jego koszty i idzie to w cenę towaru przez co ja za niego muszę więcej zapłacić.
@Demorth Cześć. 🙂 Czy masz na myśli powiadomienia w aplikacji mobilnej Allegro? Masz możliwość zarządzania powiadomieniami, które otrzymujesz. Przejdź do Moje Allegro -> Konto -> Zgody na powiadomienia i wyłącz powiadomienia push 🙂
To jest "propaganda" portalu, wierzysz w to?🤔
@LEW433 Hmm, dlaczego "propaganda"? Sama korzystam ze smarta i tę informację przyjmuję jako fajną ciekawostkę dotyczącą moich finansów. Są to systemowe wyliczenia na podstawie historii zakupów.
Tak właśnie działa reklama, dla mnie nic nie jest za darmo, ktoś musi za to zapłacić. Może wprowadzimy taką informację >od sprzedających że gdyby nie Smart to oferta kosztowałaby TYLE! Ale każdy ma wybór i Ja korzystam nie z tego powodu że Allegro pokazuje Mi ile zaoszczędziłem.🤗
Szczerze mówiąc to są lepsze formy na oszczędzenie na koszcie zakupu ale o tym tu nie wspomnę bo to by było nieładnie z mojej strony.