anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jako Smart mogę kupować za 30 PLN bez kosztów dostawy? Dostałem taka informację ,czy to od WAS?

MAMY ROZWIĄZANIE!
buzek2003
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Możesz ale zadowolony raczej nie będziesz. Niektóre konta załapały się do takich testów. Dotyczy to tylko allegro miniprzesyłki. To czego allegro tam zapomniało dopisać to to, ze te paczki idą od kilku dni do 2 tygodni i są wrzucane do skrzynki pocztowej. Jakby tego było mało to reklamację można zgłosić dopiero po 30 dniach... 

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

No właśnie cały problem polega na tym, że Allegro ewidentnie wprowadza w błąd kupujących z czasem dostawy. Sprzedając produkty tanie i małej wielkości sam ochoczo wprowadziłem tę formę dostawy do moich ofert. Niestety w natłoku zapytań klientów i otwieranych dyskusji, szybko zlikwidowałem mini paczkę, a szkoda bo to dobra opcja i alternatywa dla tych którym nie zależy na czasie,  a wystarczyło by określić przy niej czas dostawy np. "do dwóch tygodni" i wszystkie problemy w magiczny sposób by znikły. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Są wybrańcy co mają, mieli Smarta od 0zl. masz szczęście.😂

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

@LEW433 też jestem wybranym w tej grupie i przyznam że nie miałem jak na razie okazji cokolwiek zamówić tym profitem.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Patrząc na chciwość Allegro to właśnie im na rękę że nie korzystają z tego kupujący.

oznacz moderatorów
buzek2003
#8 Zapaleniec#

Wiesz co? Jak Allegro jest chciwe, to jak nazwać tych chciwych jak np platformy filmowe  inni???

oznacz moderatorów
buzek2003
#8 Zapaleniec#

Jacy to ?

oznacz moderatorów