Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry
Mam problem ze zwrotem paczki przez dpd zakupilem towar posiadam allegro smart skusil mnie spsob dostawy dpd do domy za 4.99 i teraz zaluje. Mialem nieprzyjemna dzisiejsza sytuacje gdzie wyslalem przez dpd punk w dino 2 paczki zwrotne dpd pani zeskanowala etykiety ktore wydrukowalem przyjela i dala mi potwierdzenie przyjęcia tylko oczywiscie od razu je wyrzucilem. A bylo to 2 dni temu. Dzis dzwoni do mnie pani z dino i mowi ze kurier nie przyjal moich paczek zwrotnych bo nie mogl ich zeskanowac i polecil sprzedawczyni z dino zeby do mnie zadzwonila i abym sobie paczki odebral....!!! Poprostu mnie zatkalo. Powiedzialem ze skoro ja paczke nadalem i oni ja przyjeli to chyba musza ja nadac dalej a nie rzadac ode mnie abym jechal i zabieral sobie paczke spowrotem.... Prosze mi powiedziec czy mozecie panstwo jakos interweniowac u firmy dpd o normalne traktowanie klienta a nie w ten sposob
Nie, ale jak masz Smart to masz prawo do zwrotu darmowego, a tylko taki sposób był za darmo? możesz poprosić o pomoc tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e
A Ty możesz pisać po polsku i na spokojnie ? Bo ja musza cierpie bardzo jak muszu czytu to co ty piszu tutu.
Może Panie moderatorki coś poradzą @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kkstyle Podaj mi proszę numer zamówienia lub ofert, których dotyczy ta sytuacja.
Witam moge dac screeny zwrotow jest tam numer paczki
@kkstyle Napisz proszę do nas zgłoszenie w tej sprawie bezpośrednio przez ten formularz kontaktowy, ale w treści koniecznie wskaż adres punktu DPD, którego dotyczy ten problem z nadaniem zwrotu.
W sprawach DPD - sprawa jest bardzo prosta: nie chcesz mieć problemów - zrezygnuj z przesyłek Allegro DPD.
Tu sie z toba zgadzam moga sie uczyc i czyscic buty inpostowi