anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy muszę odesłać produkt jeśli sprzedający nie odpowiedział mi przez 14 dni

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:134238469
#8 Zapaleniec
  • Kupiłem nowe sprzęgło które miało wżery na docisku, opakowanie było zniszczone. Zgłosiłem więc reklamacje sprzedający nie wysłał mi początkowo etykiety do zwrotu. Później urwał się kontakt z sprzedającym na około 14 dni po tym czasie zgłosiłem problem allegro które uznało reklamacje i nakazało zwort pieniędzy. Sprzedający odesłał pieniądze. Czy muszę odsyłać towar ? Cała sprawa trwała około miesiąca i nie chciałbym żeby sprzedający zachowywał się dalej w ten sposób i to miało by ukarać sprzedającego 
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:134238469 Jeśli sprzedający tego nie wymaga to nie. 🙂 Dla pewności możesz się go o to podpytać. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Czyli jeśli allegro zakończyło rozmowę a on pisze do mnie że nagle mi kuriera wyśle to muszę wysłać mu ten zwrot pomimo że jest zakończony i mam pieniądze ?

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Czyli jeśli allegro zakończyło rozmowę a on pisze do mnie że nagle mi kuriera wyśle to muszę wysłać mu ten zwrot pomimo że jest zakończony i mam pieniądze ?

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:134238469 a chcesz odpowiadać z kodeksu karnego za przywłaszczenie? Po wypłacie protecta na kosztsprzedawcy towar jest sprzedawcy  więc skorzystaj z etykiety udostępnionej przez niego i odeślij.

oznacz moderatorów