Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podobno otrzymalem zwrot, ale nie wiem który to kupon. Kwota zwrotu: 14,90 zł
Czas: 28 stycznia 2023, 10:22
Numer zwrotu pieniędzy: d565941a-9eb0-11ed-9788-a7be1f38f59e
Jak to sprawdzić?
A od kogo także nie wiesz? ważne wiedzieć, przecież i tak wykorzystasz go bez względu od kogo!🤗
Mam kilka kuponów i nie wiem, który z nich jest zwrotem i czy go właściwie dostałem.
@daiw Dlaczego zależy Ci na otrzymaniu tej informacji? Przy korzystaniu z kuponów najistotniejsza jest data ważności. Wykorzystaj najpierw ten, którego termin jest najkrótszy.
Zrezygnowałem z zakupu i dostawca napisał ze zwrócił środki. Ale ja nie dostałem żadnej informacji z Allegro. Skąd mam wiedzieć, ze dostałem ten kod?
@nat_not Zrezygnowałem z zakupu i dostawca napisał ze zwrócił środki. Ale ja nie dostałem żadnej informacji z Allegro. Skąd mam wiedzieć, ze dostałem ten kod?
@daiw Zwrot został poprawnie zlecony i przekazany. Jeśli chodzi o powiadomienie, sprawdź folder ze spamem. Zdarza się, że wiadomości od nas trafiają właśnie tam.
@nat_not Czy Pani to sprawdziła? W banku nie widzę zwrotu 1zl. Poza tym kupony które mam są pełnej wartości, a płatność była zrobiona częścią kuponu.
@daiw Nie ma płatności częścią kuponu. Sprawdź najpierw regulamin kuponów, dowiesz się od jakiej kwoty zakupu mozesz zrealizować kupon.
No i mała poprawka: kupony są ważne tylko 14 dni więc pewnie straciły już ważność. Monety są ważne chyba rok jeśli dobrze pamiętam.
@nat_not@br Ale ja mam karty podarunkowe i mogę płacić częścią.
@daiw zgodnie z tym co napisała Natalia, zwrot został zaksięgowany poprawnie i powinieneś otrzymać złotówkę na konto, natomiast kupon odnowił się po zaksięgowaniu zwrotu i już go wykorzystałeś do opłacenia zamówień nr 06a0b5a0-a212-11ed-acb8-5786b21891e4 i nr b4d20580-a211-11ed-8d28-15610bb75071.