anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy otrzymałem zwrot kuponu?

MAMY ROZWIĄZANIE!
daiw
#7 Wielbiciel#

Podobno otrzymalem zwrot, ale nie wiem który to kupon. Kwota zwrotu: 14,90 zł
Czas: 28 stycznia 2023, 10:22

Numer zwrotu pieniędzy: d565941a-9eb0-11ed-9788-a7be1f38f59e

Jak to sprawdzić?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
LEW433
#21 Demiurg#

A od kogo także nie wiesz? ważne wiedzieć, przecież i tak wykorzystasz go bez względu od kogo!🤗

oznacz moderatorów
daiw
#7 Wielbiciel#

Mam kilka kuponów i nie wiem, który z nich jest zwrotem i czy go właściwie dostałem. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@daiw Dlaczego zależy Ci na otrzymaniu tej informacji? Przy korzystaniu z kuponów najistotniejsza jest data ważności. Wykorzystaj najpierw ten, którego termin jest najkrótszy.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
daiw
#7 Wielbiciel#

Zrezygnowałem z zakupu i dostawca napisał ze zwrócił środki. Ale ja nie dostałem żadnej informacji z Allegro. Skąd mam wiedzieć, ze dostałem ten kod?

oznacz moderatorów
daiw
#7 Wielbiciel#

@nat_not Zrezygnowałem z zakupu i dostawca napisał ze zwrócił środki. Ale ja nie dostałem żadnej informacji z Allegro. Skąd mam wiedzieć, ze dostałem ten kod?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@daiw Zwrot został poprawnie zlecony i przekazany. Jeśli chodzi o powiadomienie, sprawdź folder ze spamem. Zdarza się, że wiadomości od nas trafiają właśnie tam.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
daiw
#7 Wielbiciel#

@nat_not Czy Pani to sprawdziła? W banku nie widzę zwrotu 1zl. Poza tym kupony które mam są pełnej wartości, a płatność była zrobiona częścią kuponu. 

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@daiw  Nie ma płatności częścią kuponu. Sprawdź najpierw regulamin kuponów, dowiesz się od jakiej kwoty zakupu mozesz zrealizować kupon.

No i mała poprawka: kupony są ważne tylko 14 dni więc pewnie straciły już ważność. Monety są ważne chyba rok jeśli dobrze pamiętam.

oznacz moderatorów
daiw
#7 Wielbiciel#

@nat_not@br Ale ja mam karty podarunkowe i mogę płacić częścią.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@daiw zgodnie z tym co napisała Natalia, zwrot został zaksięgowany poprawnie i powinieneś otrzymać złotówkę na konto, natomiast kupon odnowił się po zaksięgowaniu zwrotu i już go wykorzystałeś do opłacenia zamówień nr 06a0b5a0-a212-11ed-acb8-5786b21891e4 i nr b4d20580-a211-11ed-8d28-15610bb75071. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów