Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
tak jak w temacie 🙂 . jest on potrzeby jak robię darmowy zwrot przez opcje zwroty ?
@shinu1 nie musisz ale włóż paragon i kartkę od kogo lub napisz prócz kody nadania gdzieś z boku numer zwrotu żeby wiedział od kogo paczka 🙂
numer zwrotu zawsze dodawalem jak i ten papier, a wiem ze cos sie z ninpostem zmienialo gdzies kilka mscy temu i nei wiem co dokladnie chodizlo. ale ok , dzieki wielkie 🙂
@shinu1 ale inpost nie ma nic do zwrotu im wystarczy numer nadania ( najlepiej napisać na paczce ) i po sprawie 🙂
Papier a raczej odstąpienie papierowe bardziej potrzebne sprzedawcy do księgowości, ale teraz wystarczy zgłoszenie przez formularz allegro gdzie sprzedawca może se wydrukować 🙂
@kostas11: nie ma obowiązku zwracania paragonów przy odstąpieniu od umowy.
@shinu1: ja zawsze wkladam drukowany formularz i zielonym zakreslaczem zaznaczam zwrot: karta. Nie wiem dlaczego ale sprzedawcy czesto zwracaja $$ na numer konta bankowego wpisanego w elektroniczny formularz allegro (zwyklym przelewem). Oczywiście ten numer konta jest inny niz ten do ktorego podpieta jest karta którą płaciłem. Jeden z duzych sklepów odpisal mi (na pytanie dlaczego kasa poszla na indywidualne konto), że jesli chcialem dostac zwrot w ten sam sposob w jaki placilem to mialem napisac indywidualną prośbę na @ z taka informacją. Śmieszni no ale cóż. Odpisalem, ze next time wystawię negatywa za taką akcję i nieznajomość przepisów.